Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Remotiv extra hatásos alváspro...

Remotiv extra hatásos alvásproblémák esetén?

Figyelt kérdés
3 hete nehezebben alszom el, de már volt korábban is ilyen problémám, azzal a különbséggel, hogy akor még nem volt egy 9 hónapos gyönyörű kisfiam. Akkor nehezen, de kijöttem abból aproblémából, úgy hogy terhes lettem és a terhességem csodálatos volt.De egyik percről a másikra megint előjött minden. 2 napja pszihiáterhez fordultam és ő remotív extrát javasolt naponta este egy szemet, és még szedjek hozzá egy 0.25-s frontint. De hétévégén nagyon jól aludtam és gyógyszer nélkül, az igaz, hogy sedatív pc-t és schüszler sót kezdtem el szedni a múlt héten. Szóval muszáj bevennem a frontint, ha nincs rá szükségem, nem elég akkor, ha szükséges.Az az igazság, hogy ha már fél 10-kor nem alszok akkor már ideges leszek. A fiam már fél kilenckor alszik reggel fél hétig és napközben alszik 3 órát, akkor én miért vagyok olyan ideges és feszült. Nagyon könnyű dolgom van és mégis. Köszönöm a segítséget.
2009. dec. 17. 11:42
 1/3 anonim válasza:

Szia, nekem egy 11 hónapos kislányom van, és néhány hónapja ugyanezzel a problémával küzdöttem/küzdök, mint te. Én is szedtem egy ideig a remotív extrát, de aztán rájöttem, hogy az alapproblémát kell megoldanom, úgyhogy abbahagytam és elmentem kineziológushoz (persze ki, miben hisz). Kaptam homeopátiás szert, schüssler sót meg Bach cseppeket is. Még mindig nem jöttem helyre tökéletesen, de rengeteget javultam, és úgy érzem a jó úton haladok. Nem tudom, mennyit olvastál erről a témáról, de a kismamáknál, főleg, aki fogékony rá (te azt írtad, hogy voltak előtte is hasonló problémáid), ezek a tünetek előjöhetnek. Mindenképpen foglalkozz vele, mert nekem pánikrohamok lettek belőle (ezek már elmúltak), pedig, ahogy írod, nekem is tündéri a kislányom, mégis a sok egyedüllét, felelősség stb. ezt eredményezheti.

Kicsit bővebbre sikerült, mint terveztem, de remélem tudtam valamennyit segíteni!

Drukkolok Neked. Kellemes Ünnepeket!

Edit

2009. dec. 24. 13:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia Edit!

Köszönöm a segítséget, voltam kineziológusnál.Szeretnék még egy kérdést feltenni? A remotív extrát mikor vetted be? Este? A doki azt mondta, hoy este vegyem be, de olvastam, hogy ez nem célszerű, mert pont emiatt nem fogok tudni elaludni.Még egyszer köszönöm.

2009. dec. 25. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
reggel vettem be, és egyáltalán nem tudtam tőle aludni, napokig, még annyit sem, mint előtte, igaz, nem is voltam fáradt. Nekem is szülés utáni mindenbajom volt
2012. jan. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!