Remotiv extra hatásos alvásproblémák esetén?
Szia, nekem egy 11 hónapos kislányom van, és néhány hónapja ugyanezzel a problémával küzdöttem/küzdök, mint te. Én is szedtem egy ideig a remotív extrát, de aztán rájöttem, hogy az alapproblémát kell megoldanom, úgyhogy abbahagytam és elmentem kineziológushoz (persze ki, miben hisz). Kaptam homeopátiás szert, schüssler sót meg Bach cseppeket is. Még mindig nem jöttem helyre tökéletesen, de rengeteget javultam, és úgy érzem a jó úton haladok. Nem tudom, mennyit olvastál erről a témáról, de a kismamáknál, főleg, aki fogékony rá (te azt írtad, hogy voltak előtte is hasonló problémáid), ezek a tünetek előjöhetnek. Mindenképpen foglalkozz vele, mert nekem pánikrohamok lettek belőle (ezek már elmúltak), pedig, ahogy írod, nekem is tündéri a kislányom, mégis a sok egyedüllét, felelősség stb. ezt eredményezheti.
Kicsit bővebbre sikerült, mint terveztem, de remélem tudtam valamennyit segíteni!
Drukkolok Neked. Kellemes Ünnepeket!
Edit
Szia Edit!
Köszönöm a segítséget, voltam kineziológusnál.Szeretnék még egy kérdést feltenni? A remotív extrát mikor vetted be? Este? A doki azt mondta, hoy este vegyem be, de olvastam, hogy ez nem célszerű, mert pont emiatt nem fogok tudni elaludni.Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!