Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan nyugtatószer (termés...

Van olyan nyugtatószer (természetes) ami szoptatás alatt néha be lehet venni anyukának?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Citromfű tea is nagyon jó.

2011. febr. 20. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos van erre is homeopátiás bogyó, kérdezz meg egy gógyszertárost biztos tud segíteni.
2011. febr. 20. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
A Magne B6 vitamin nagyon jó erre, ha ez még belefér a természetes kategóriába. Sokat is szedhetsz belőle, neked is, a babának is jót tesz, a felesleg kiürül.
2011. febr. 20. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Közben kikerestem a homeós könyvemből az erre vonatkozó részt.

Van rá több bogyó is, a megfelelő tüneteknek valót válaszd ki magadnak.

Sepia 15ch napi 1x5 golyó

Lehangolódás, sírások jellemzik - a várva várt baba megszületése ellenére is. Keresi az egyedüllétet, elutasítja, nem szereti a vigasztalást.

Natrium chloratum 15ch napi 1x5 golyó

A depressziós hangulatot erős kimerülés is kíséri, fáradtságérzettel, nagy alvásigénnyel. Ha egyedül van, sírdogál, kerüli a vigasztalást.

Pulsatilla 15ch napi 1x5 golyó

Érzékeny, szomorú, nagyon könnyen elsírja magát. Könnybe lábad a szeme örömtől és bánattól egyaránt. Kifejezetten jólesik neki, igényli a vigasztalást, amitől megszűnik a rossz hangulata.

Sedatif PC napi 3x2 tabletta

Komplex készítmény. Stresszoldó hatású, de nem tompít, nem álmosít napközben, nincs hozzászokás. A feszültségérzést csökkenti.

Ignatia 15ch napi 2x5 golyó

Feszültségérzés mellett gyors szívdobogás érzése, gombócérzés a torokban. Hasi görcsök, mellkasi nyomásérzés is fellép.

Argentum nitricum 15ch napi 2x5 golyó

Mindent sietve, rohanva, kapkodva végez, feszült, ideges, fél, hogy elkésik. Emésztési panaszok kísérik az idegességet, motorikus hasmenés, böfögés, gyomorfájdalom léphet fel.

Staphysagria 15ch napi 1-2x5 golyó

Sértés, bánat után. A kismama bűnösnek érzi magát, de az érzelmeit titkolja, elfojtja, nem mondja ki. Kísérheti az állapotot sűrű vizelési inger, vándorló bőrviszketés érzése.

2011. febr. 20. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Citromfű és kamilla. De a homeós golyók sem lehetnek rosszak, habár én még nem próbáltam.
2011. febr. 20. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Aloe vera activator. Görcsoldó és nyugtató hatású, teljesen természetes :)
2011. febr. 21. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!