Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscicat kapunk ajandekba,...

Kiscicat kapunk ajandekba, milyen oltasokrol kell gondoskodnunk, es hany hetes koraban?

Figyelt kérdés

Mennyibe fog kerulni az oltas,es mit kell tudnom eteteserol,gondozasarol.Hazi cica,6 hetes lesz.Ehet hazi kosztot,gondolom csontosat nem?A tejcit nem kell forralnom?

Elore is koszi a valaszokat!

2009. jún. 5. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Inkább tápot adjatok neki. A tejjel óvatosan sok macska allergiás rá és hasmenést kap tőle. (nekem háromból 2 macskám nem ihat tejet)

2009. jún. 5. 19:03
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nekem is most van két kiscicám, 9 hetesek. Most kapták az első oltást 8 hetesen, és két hét múlva kell kapniuk még egyet. Egy oltás 2700 Ft (Veresegyházon), azaz a kettő 5400 Ft. Plusz kaptak múltkor féreghajtót is, az 300 Ft.

Amúgy direkt megkérdeztem a dokit a tej-ügyről, mert itt a fórumon is mindenki mást mond; a doki azt mondta, nem szabad nekik túl sok tejet adni, mert valóban hasmenésük lehet tőle. Kiscicának napi fél decinél nem szabad többet adni, felnőtt macseknak napi 1 dl bőven elég. Inkább vizet kell adni nekik. Házi kosztot szerintem nyugodtan ehet, a csontos dolgokban nem tudok segíteni, én nem merek adni, biztos, ami biztos. Én legtöbbet rendes száraz tápot adok nekik, de kapnak kis házikosztot is, plusz hetente egyszer-kétszer adok nekik alutasakos kaját. Azért nem többször, mert azt hallottam, attól sokkal könnyebben fogköves lesz a foguk, jobb a száraz táp.

Remélem segítettem...:)

2009. jún. 8. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!