Ha egy hétre megyünk külföldre (Barcelona), de nekünk kell gondoskodnunk a kajáról, mit vigyünk, ami könnyű, nem macerás és laktat? Nem lesz konyha és inkább múzeumra költenénk
:) utánanéztem hol van carrefour, ami kb a Corának felel meg, még a korábbi spanyolországi életemből ismerem:)
de necces....tény...meglát az ember ezt azt...egy könyvet, ajándék a családnak....hááát
Engem ilyen veszély nem fenyeget, ha nincs pénz ilyenekre, akkor nincs! :) Céltudatosan megyek be a hiper/szupermarketbe, (pláne ha már 3 napja csak szendvicset ettem) :D
Hát valamit valamiért, én inkább nyaralok egy jót, szórakozok és erre nem sajnálom a pénzt, mint hogy jókat kajáljak, aztán remélem egyszer eljön az az idő is, hogy amellett hogy jól érzem magam beülhetek egy jó drága étterembe is!
igen, a link helyes! az a Baricentro! mondom a kinai étterem a 2? emeleten van, és hétköznap 6.8€, hétvégén 8,9€ /fö korlátlan fogyasztással, finom ott a kaja, mi oda jártunk ki enni. ott a legolcsobb. velünk rosszul jártak, mert mi sokat ettünk. amugy itthon nem érdemes semmit se, venni, vinni. max májkrém konzervet, mert ott sokkal olcsobbak a kaják. kenyér viszont drága. negyedkilos bagett 0,45€/db-tol. 2 liter viz 0.16€, 1 liter extraszuz olivaolaj 2,80€. Lidl-s 500g csokis keksz 0.89€, itt 299ft... krumpli ott egy kicsit drágább, de nem vészes. 100% gyümölcslé 1€/literje
Fanta narancs 0,33L= 0.39€/db. ja hamár ott vagytok Barcelonában, akkor menjetek le a kikötöbe! nagyon szép. én mindig a kikötön keresztül mentem, tiltás ellenére is. mert 40 tonnával nem illik bemenni.
:) a francia vonatállomásnál fogunk lakni, az állatkert mellett:)
amúgy ez a bevásárlóközpont barcelona belvárosában van, mert olyan mintha messzebb lenne, metróval el lehet érni?
én castilla y leónt ismerem, ott éltem...gondolom kicsit más lesz a nyüzsi:)
pfhüüü! jo kérdés, nem tudom, h. metroval oda lehet-e jutni, mert én csak nyerges vontatoval, vagy személyautoval közlekedtem barcelonában. :)
Leon, és Castillat nem ismerem, mert ott nem jártam. csak baszkföld, és dél-spanyol részen keveregtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!