A ajánlott oltásokról mi a véleményetek? És aki nem adatja be az miért nem?
Én azt gondolom, hogy ha már meg van annak a lehetősége hogy megelőzzem azt, hogy megbetegedjen, akkor kutya kötelességem megtenni. Van olyan, amit úgysem tudok kivédeni (kisfiam kruppos), ezért amit lehet azt megpróbálom elkerülni.
Kisfiam megkapta a Prevenárt, a Menjugate-t, a kullancs ellenit és a bárányhimlő ellenit is. Ősszel megyünk az influenza elleni oltásra is.
Kislányom 3 hónapos, Ő már megkapta az első Prevenárt és a rota első adagját. Ő is meg fogja mindazt kapni, amit a tesó.
első
nem tudom a bárányhimló ellenit meddig lehet beadatni (2,5 éves lesz a kislányom), nagyfiam 5 évesen esett át rajta, nem volt vészes.
Ezen még gondolkodom.
A kullancs elleni oltás viszont egy percig sem volt kérdés, hogy beadatjok-e a két gyerekenek (és magunknak is)
Amikor fiam kicsi volt (10 éve), rota még nem volt, de agyhártyagyulladás ellenit már ő is kapott.
Mindkét fiam megkapta a köv.oltásokat:
rota, prevenar, meningitec egyik, neis vac másik gyerek, encepur, h1n1. Egyedül a bárányhimlő ellenit nem kapták.
én semelyieket nem szeretném beadatni! csak a kötelezőket, a többi szerintem a pénzről szól..
annó mi sem kaptunk ilyenféle oltásokat és nem voltunk betegek... elgondolkodtat, hogy én vagyok ezzel egyedűl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!