MI LEHET EZ?
Figyelt kérdés
6 éves cicám(kandúr) pofiján mindkét oldalon nagy csomó van2012. jan. 13. 16:59
1/7 anonim válasza:
valamilyen gyulladás. arcüreg, vagy nyirokmirigy. vidd el állatorvoshoz
2/7 A kérdező kommentje:
jó pár hónapja...ott van neki mamáméké amugy... ők nem nagyon figyeltek erre..
2012. jan. 13. 17:20
3/7 anonim válasza:
Bedagadt a foga, cicaharcban szerzett seb elfertőződött .. bármi lehet.
Egyszer eltűnt a cicám, 1 hét múlva egy ilyennel a fején jött haza. Belázasodott, nem evett, nem ivott. Elvittem orvoshoz, FÉL LITER gennyet nyomott ki belőle. 3 nap alatt rendbejött, 2500-at fizettem.
Csinálj vele valamit, amíg nem komolyabb a dolog ..
4/7 anonim válasza:
#3 Jézusom, mekkora púp lehetett azon a macskán, hogy fél liter genny jött ki belőle? ezt el sem tudom képzelni. szegény macska.
5/7 anonim válasza:
Akkora volt, mint a feje .. szó szerint. Fogalmam sincs mi lehetett az, az is szóbajött, hogy légpuskagolyó, de nem talált benne semmit.
6/7 anonim válasza:
valami parazita is lehet, de az állatorvos mindenképp javasolt
7/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen idős kandúrcicának volt így annó a pofája. kifakadt a seb, biotron lámpával világítottuk és rendbe jött. de ez akkor csak pár napig tartott. nem tudod mi lehet, de ha már hónapok óta (vagy hogy is) olyan, akkor állatorvos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!