Miért nem fogják fel az emberek?
miért nem fogják fel az emberek hogy a macskának nem lehet tehéntejet adni mert beteg lesztöle??
kapásból 5 kérdést néztem msot meg és minden azt irta hogy 'igen tehéntejet iszik nem lesz baja töle' -.-"" miért ilyen hülyék az emberek hogy már mindenhol lehet olvasni vagyhallani hogy a macskának nem szabad tehéntejet adni mert beteg lesztöle??
Kedves kérdező, az elején még az unokatesód tanult állatorvosnak és tenyésztett macskáékat a végére te vagy állatorvos hallgató.. Tovább már nem olvastam, biztos megjegyezték már.
Amúgy az emberek nagy része nem tudja megemészteni a tejcukrot és semmit se vesz ebből észre. Azt hallottam (3 éve biológia tagozaton) hogy a négerek 90 %-a nem tudja megemészteni. Lehet a macska sem tudja de még sincs tőle baja. Amelyiknek meg van az úgysem issza meg vagy a gazdája nem ad neki és kész :/
Kedves kérdező!
A modorod és a helyesírásod is kész katasztrófa, szinte értelmezhetetlen ez a hisztériás kirohanás, amit itt produkálsz! Azt csodálom, hogy az érettségit ne tudtad tenni, nem hogy egyetemre is felvettek. Nem kéne ilyen lekezelő hangnemben lehordanom más, nálad talán idősebb és okosabb embereket. Az egyik előző hozzászólónak igaza van, ha a páciensekkel is ilyen ordenáré stílusban fogsz beszélni (hacsak az tanáraid ezt meg nem elégelik, bár gyanítom csak itt van nagy szád), az utcára fogsz kerülni, mert van épp elég állatorvos, olyanok akik hozzáértőek ÉS kedvesek is. A macskák többsége nem emészti meg a tejet, persze, ha ezt mondod igaz. De azt senki nem írta, hogy csak és kizárólag tejen élnének a macskáik. Állatorvos látja őket gondolom, ha bajuk lenne, kiderülne.
Szerencsére az én állatorvosom rendes, jófej. Igaz nekem kutyám van. Elmondta, mit nem kaphat enni. Én elmeséltem, miket szokott (nagy gyümölcsevő a kutyám, a fáról lelegeli a cseresznyét, és mindig meg akarja szerezni a kávémat). Azt mondta, semmi gond, hallott már cifrábbakat, ismer egy sörivó kutyát. Feltételezem a sör sem ősi tápláléka a kutyának. Mint mindenben a mérték a fontos. Ha valaki mértékkel ad tejet a macskának, mert az szereti, hetente-kéthetente, mégis ki a jóisten vagy, hogy legyen jogod ilyen hangnemben leszólni másokat? Provokatív ostoba kis csíra vagy. Nem védekezésből mondták sokan, hogy 12 éves lehetsz, hanem mert az írásod színvonalából ez jön le.
Remélem felfogtad, amit írtam, igyekeztem lassan írni, hogy felfogd.
Na ide figyelj te nagy okos!!!!
...az én cicám világ életébe csak tejet ivott,24 évig él,az összes foga és szőre tökéletes állapotban volt az élete végéig.....valamelyik cica bírja valamelyik nem,egyszerű,ha fosik tőle akkor nem kell neki adni ennyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!