Miért nem fogják fel az emberek?
Figyelt kérdés
miért nem fogják fel az emberek hogy a macskának nem lehet tehéntejet adni mert beteg lesztöle??
kapásból 5 kérdést néztem msot meg és minden azt irta hogy 'igen tehéntejet iszik nem lesz baja töle' -.-"" miért ilyen hülyék az emberek hogy már mindenhol lehet olvasni vagyhallani hogy a macskának nem szabad tehéntejet adni mert beteg lesztöle??
2011. nov. 12. 23:22
41/59 anonim válasza:
Tehéntejet NEm,kecsketejet lehet adni a macskáknak.
42/59 A kérdező kommentje:
háát igen csakis tudod te hogy nekem milyen stilusom van elhiheted nekem csak iylen szánalamas emberekkel beszélek akik még azt se tudják hogy mi jó egy állatnak
és képzeld csak onnan tudom ezeket mert unokatestvérem állatorvos mint ahogy nagyon sokan nálunk és unokatestvérem macskákat tenyészt szoval csak tudom hogy ha már a cslád ezzel foglalkozik
2011. nov. 13. 17:52
43/59 anonim válasza:
Szerinted, ha már rendelőben fogsz dolgozni, hány olyan emberrel fogsz találkozni, akik nem tudják mi a jó? ha mindegyikkel így fogsz beszélni, nem sokan fogják hozzád vinni a kisállatukat. Természetesen meg lehet mondani, ha valami nem oké, de nem ilyen stílusban!
44/59 anonim válasza:
Nos, a macskák nagy része érzékeny a tejben található laktózra, amitől hasmenésük lesz. Akinek kinti macskája van, főleg vidéken, az nem látja, hová és mit sz@rik a macska, nem veszi észre ha fosik szegény. Én alá tudom támasztani, mert 4 hetesen kaptam egy elhagyott cicát szobacicának és éjszaka révén csak tejet tudtam neki adni. Össze is fosta az ágyam.. Tej innentől kilőve, azóta sem volt hasmenése.
45/59 anonim válasza:
Nem kéne ennyire pattognod mert megalázod magad ugyanis hülyeséget beszélsz.Négy macskám van kiskoruktól fogva kapnak tehén tejet és nem megy tőle a hasuk.Almos macskák tehát elég nyilvánvaló bizonyítékot hagynak erről.Mielőtt okoskodsz gondolj bele abba hogy ha így nő fel a macska hozzászokik.Sok embernek van hasmenése a tejtől és soknak nem.Ugyanez vonatkozik a macskákra észlény.
46/59 A kérdező kommentje:
hagy tudjam már álaltorvos családban és macskatenyésztök között -.-"" nem szokik hozzá kiskorában sem csak lehet hogy még kicsi ként ö jobban feldolgozta de egy idö után csak rossz lesz neki mert tönkreteszi a bélrendszerét nagyokos -.-""
2011. nov. 13. 19:28
47/59 anonim válasza:
Vicces...van két darab 4 éves macskám, sűrűn isznak tehéntejet felmelegítve, és semmi bajuk sem lett... Sőt mérgezéskor is olyan tejet szoktam adni nekik, és másnapra sokkal jobban vannak. :D
48/59 anonim válasza:
Remélem a családodnak több esze van és neked közöd nincs az orvosláshoz csak okoskodsz. Ilyen dokitól féltem az állatokat.
49/59 anonim válasza:
Macskának nem szabad tejet adni ez így van, habár az okát nem tudtam, de nem kísérleteztem vele soha nem adtam neki. Mondjuk nálam az is alap hogy a legjobb minőségű macskabútorokat kapja és Royal Canin-en él nem "lejárt szavattosságú emberi ételeken". Lehet hogy fajtatiszta Maine Coon és 100.000be került, de az előző macskám egy mentett házicica volt, mégis alap volt hogy ugyanezeket megkapta és nem engedtem ki az udvarra. Szomorú, hogy falun ennyire elmaradottak az emberek, kiváncsi lennék vajon a gyereküknek mit adnak száraz kenyeret... ott az a szokás hogy be sem engedik a macskákat, sőt még állatorvoshoz sem viszik el oltásokra stb... 1x voltam faluba a saját fülemmel hallottam ahogy valamelyik kesergett hogy már megint ellett a macskája este ütheti agyon a kölyköket, ivartalanítást sem ismerik. Ilyenkor örülök hogy én nem ilyen körülmények között élek, ez a hozzáállás borzalmas, komolyan mintha a falusiak az őskorban élnének gratulálok ahhoz hogy képesek agyonütni egy kismacskát...
50/59 anonim válasza:
Nekem is van macskám, néha adok tejet is neki, és mégse halt bele. Mellesleg elég abszurd az állításod, még hogy nem lehet adni tejet nekik. Kedvem lett volna megmondani a magamét, de most visszafogom magam. A macskusz köszöni jól van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!