Miért nem fogják fel az emberek?
Figyelt kérdés
miért nem fogják fel az emberek hogy a macskának nem lehet tehéntejet adni mert beteg lesztöle??
kapásból 5 kérdést néztem msot meg és minden azt irta hogy 'igen tehéntejet iszik nem lesz baja töle' -.-"" miért ilyen hülyék az emberek hogy már mindenhol lehet olvasni vagyhallani hogy a macskának nem szabad tehéntejet adni mert beteg lesztöle??
2011. nov. 12. 23:22
11/59 anonim válasza:
A mi macksánk bolti tejet iszik,semmi baja nincs.. a mamáméké volt már 9 éves amikro emghalt..elszökött és ktiudja mi lett vele..bolti tejet ivott literszámra semmi baja nem volt..
12/59 anonim válasza:
te kérdező én 12 éve tejet adok a macskámnak, imádja és köszöni jólvan.
13/59 A kérdező kommentje:
pont forditva van 95% rosszul reagál a sima tejre 5% van ameiknem lesz hasmenése
2011. nov. 12. 23:44
14/59 anonim válasza:
És ez a százalékot alá is tudod támasztani valamivel?
15/59 anonim válasza:
Van két macskánk. Semmi bajuk se a tejtől (bolti), se a tejföltől. Utóbbiért szerintem - kis túlzással természetesen - még ölni is képesek lennének. Viszont a száraz macskaeledelt alig akarják megenni, ha mégis, akkor olyan büdöset pukiznak, hogy nem lehet megmaradni mellettük.
16/59 A kérdező kommentje:
unokatestvárem állatorvos és ö macskákat tenyészt
2011. nov. 12. 23:47
17/59 anonim válasza:
érdekes módon egy macskát se ismerek amelyiknek hosszabb távon rosszat tett volna a tej
18/59 anonim válasza:
Magyarázd már meg, hogy miért nem értik meg az olyanok, mint te, hogy amikor azt se tudták mi az a laktóz és itták a macskák, miért nem lett bajuk tőle???? -.-""""""""""""""""""
19/59 anonim válasza:
érdekes, a nagynénémék településén levő kb 100 macska mind tehéntejet iszik, némelyik boltit, valamelyik házit. SEMMI bajuk sincs tőle! a saját macskámat 1 azaz EGY NAPOS korától tehéntejjel itattam, mert nem volt más.. és felnevelődött, nem pusztult el. én még nem is hallottam, hogy falun tartott macska ne kapott volna tehéntejet.. kedves kérdező! nemtom honnan szedted azt h a macskák 95%-a laktóz érzékeny, de mindenesetre nem éppen pontos infó az tuti!
20/59 anonim válasza:
falun a macskák 100%-a tejen nőtt fel és fogyasztott élete végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!