Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről akik utálják a macskákat?

Figyelt kérdés

Nekem van 2 cicusom és nagyon szeretem őket , de mikor meghallom valakitől hogy utálja a macskákat már felidegesítem magam .

Ismerek olyan embert aki csak azért utálja megt azt hiszi hogy nem lenne (menő) ha macskája lenne . Vele sem szoktam beszégetni .

Pont ma hallottam a héven hogy egy kisgyerek kutyust szeretett volna és a szülei nem engedték csak macskát engedtek volna (biztos kicsi a hely stb...) a kisgyerek erre elkezdett ordítani hogy utálja a macskákat és a barátainak is kutyájuk van ....

mi a véleményetek ezekről az emberekről ?

( a kisgyerekes történet csak példea nehogy férre ércsetek imádom a gyerekeket ).

2009. ápr. 28. 14:43
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
az enyém is kapott féreg és veszettség ellen
2009. ápr. 30. 19:21
 32/43 anonim válasza:
72%
En nagyon szeretem a macskakat 2 nosteny macskam van az egyik mar 11 eves a masik 8.Tavaly Angliaba koltoztem es ide is kihoztam oket bar nagyon feltettem oket az utazastol ,de szerencsere nagyon jol viseltek.Nem lettem volna kepes oket otthon hagyni amugy is nagyon ragaszkodnak hozzam.Sok ugyintezessel jart a kihozataluk de nekem megerte.Szerintem egy terhes nonek nem lehet baja a macskaktol ha bevannak oltva es feregtelenitve vannak,bar ez csak az en velemenyem.
2009. máj. 5. 22:36
 33/43 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem valakit azért utálni, mert nem szereti a macskákat, nagyon nem intelligens dolog! Mit szólnál, ha valaki azért utálna meg lenézne, mert például nem szereted a paradicsomos káposztát?! Ez nem "döntés" kérdése. Van, aki nem szereti, ezt el kell fogadni, nem is értem, hogy tehet fel valaki ilyen kérdést. Eléggé elszomorító. (Amúgy nekem semmi bajom a macskákkal) 18/L
2009. jún. 6. 19:08
 34/43 anonim ***** válasza:
63%
gonoszak
2009. jún. 22. 09:58
 35/43 anonim ***** válasza:
16%

Egyik barátnőm is utálja a macskákat, retteg is tőlük. Mondjuk ott, ahonnan ő jött, nagyon kevés a macska, szinte nincs.

Kérdés: Minden erdélyi utálja a macskákat? Csak mert eddig csak olyan erdélyivel találkoztam, aki igen. (Mármint aki ott nőtt fel.)

2010. máj. 30. 15:00
 36/43 anonim ***** válasza:
47%
Jesszusom te egy igazi retardált macska... vagy!!! Az alapján alkotsz véleményt emberekről,hogy szeretik-e a gyalogszőröst???!!! Gratulálok!!! A macska egy koszos,retkes dög! Kukákból zabál és megeszi a saját... Nem utálom őket de a macskának az udvaron a helye, pont mint a kutyának csak a macskának a világon semmi haszna nincs, egy érdek dög, ha valaki megeteti úgy ott hagy mint a ...
2011. dec. 6. 08:58
 37/43 anonim ***** válasza:
19%
Én pl. nagyon megutáltam a macskákat!! Régen szerettem őket, de egyszer az egyiktől elkaptam vmi bőrgombát, amivel hónapokig szenvedtem!!! Aztán megtámadott az egyik dög, majdnem kikapta a szemem a helyéről, pedig csak kaját akartam neki adni!! Na én ezért gyűlöltem meg az összeset, mert megbízhatatlan makacs dögök!! Egyszer csak gondolnak egyet, és bekattannak...
2012. febr. 28. 11:52
 38/43 anonim válasza:
33%

Azta kva hogy utálom ezeket a retkes dögöket! annyira hálátlanok hogy azt leírni se tudom !

Én hiába lennék vendégségbe ,a macskádat úgy vágnám ki az ablakon ha terhes lennék!

Aztán majd elmehetsz ....ra ,legközelebb nem hívsz vendégségbe!

2012. márc. 2. 14:46
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

TE VAGY EGY RETKES DÖG!!!!(Az,aki előttem írt választ)Az én macskáim a legjobb barátaim,a leghálásabb teremtmények,és nem járkálnak egész nap fel-le,ételt kérve,hanem vigasztalnak,ha szomorú vagy,tehát te vagy enyhén szólva egy retkes dög!!!! :/

utóirat:A MACSKÁK TISZTA ÁLLATOK!!! Mekkora idióta vagy!!!:P

2013. márc. 2. 13:09
 40/43 anonim ***** válasza:
19%
Imádom a macskáimat, meg azokat a cicukat, akik szépek, egészségesek. Na de a nagy dög macskák, akiknek nincs szemük, meg rondák mint az atom állat, azokat gyűlölöm! Elegem van, hogy nyervákolnak, nekiugranak a mi macskáinknak... egyszer nekirúgtam az egyik dögnek egy labdát (ami lapos volt sajnos). Phejj... viszont valaki látná az én cicáimat, nagyon megszeretné őket. Nem csak akkor bújnak, dorombolnak, ha éhesek, hanem bármikor. Ugrálnak az öledben, neked dörgölődzenek, imádnivalóak.:) Nincs bajom azokkal, akik nem szeretik a macskákat, de az én közelemben ne mondjanak olyat a macskákra, hogy retkes, büdös dög. Mondjuk a dögmacskákat szidhatják.:DDD Akkor még én is bekapcsolódok a szidásba. Viszont én azért sajnálom is őket. Nincsenek kiivartalanítva, nem etetik őket, mert majd úgyis vadászik...:( Nem tehetnek arról, hogy elhanyagolták őket. Minden macskának joga van a szép életre... valamelyiknek sikerül, valamelyiknek nem... Ez van.:'(
2013. márc. 12. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!