Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről akik utálják a macskákat?

Figyelt kérdés

Nekem van 2 cicusom és nagyon szeretem őket , de mikor meghallom valakitől hogy utálja a macskákat már felidegesítem magam .

Ismerek olyan embert aki csak azért utálja megt azt hiszi hogy nem lenne (menő) ha macskája lenne . Vele sem szoktam beszégetni .

Pont ma hallottam a héven hogy egy kisgyerek kutyust szeretett volna és a szülei nem engedték csak macskát engedtek volna (biztos kicsi a hely stb...) a kisgyerek erre elkezdett ordítani hogy utálja a macskákat és a barátainak is kutyájuk van ....

mi a véleményetek ezekről az emberekről ?

( a kisgyerekes történet csak példea nehogy férre ércsetek imádom a gyerekeket ).

2009. ápr. 28. 14:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
88%
Nem,a terhes nöknek nem attól lesz bajuk,hogy elmegy a cica mellettük. Miért vagy ilyen ellenséges? Nem értelek! És nem hiszem,hogy azért vernyákolt mert a cica elment mellette. Ha meg igen,akkor tényleg hisztis,de öt is meg lehet érteni,ahogy téged is meg kell az ellenségeskedös hangnemed miatt... :) a terhes nö voltam
2009. ápr. 28. 18:19
 22/43 anonim ***** válasza:
73%

"macskaszor kerult a mehebe..." Most inkabb nem tartok anatomia orat, de ahoz hogy ez igy osszejojon, nos...

Ugyhogy vagy valamit felreertettek ott, vagy... De ezt inkabb mindenkinek a sajat fantaziajara bizom.

Es mindenesetre meg mindig megertem ha valaki mondjuk a kutyakat szereti (es nem ugy az "állatokat").

De peldaul az olyan velemeny hogy a kiscica aranyos, macska pfuj, nos igen, azzal semilyen modon nem tudok azonosulni.

2009. ápr. 28. 18:29
 23/43 anonim válasza:
73%
Szerintem akik utálják a macskákat,egerekként fognak újjá születni következő életükbe...nah de komolyra fordítva a szót nem tudom hogy egy ember hogy utálhatja a macskákat,hisz szépek,okosak,aranyosak,öntörvényűek,és az én kedvenc állataim és nagyon szeretem őket,főleg a sajátjaimat :D
2009. ápr. 28. 19:30
 24/43 anonim ***** válasza:
84%
Nem kötelező szeretni a macskákat de nem értem,hogy lehet őket bántani...Én se szeretem amikor valaki elkezd hisztizni ha meglát egy macskát:S Nekem 9éve macskám van és ez alatt a 9év alatt már annyiszor bántották...pl a szomszéd légpuskával lövöldözte a cicákat,egyszer eltalálta a miénket de szerencsére nem lett semmi baja.Az ilyen ember elmebeteg szerintem.
2009. ápr. 28. 19:34
 25/43 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

és ha bárkit is megbántottam bocsánatot kérek nem szerettem volna senkinek se rosszat !tényleg igazatok van és ha megbánottam egy terhes nőt vagy bárkit akkor monja meg és tényleg öszintén bocsánatot kérek :)

néha kicsit hülye vagyok föleg mikor rossz napom van :(

2009. ápr. 28. 20:39
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem azt, ha valaki nem szereti a macskákat, hiszen mindenkinek eltérő az ízlése. Onnantól undorító számomra az illető, amikor ordenáré módon beszél róluk, trágár szavakat használ, mert "ő nem szereti őket". És??? Ez azt jelenti, hogy sértegetni kell őket, és ezzel együtt a tartójukat is?

Nekem rokonom utálja a macskámat, mindig tesz rá megjegyzést. Pl. büdös dögnek, rohadt macskának hívja és néha az is kiszalad a száján hogy rohadjon meg. A macskát szidja, én mégis megsértődöm, mert az enyém, ezáltal velem van már lassan egy éve minden nap, én etetem, velem alszik, olyan mintha a gyerekem lenne, úgyhogy tiszteletben tarthatná.

A terhes nő-s storyra visszatérve annyit fűznék hozzá, hogy teljesen érthető, ha egy terhes nő finnyásabb a kelleténél és jobban vigyáz magára, mint azelőtt. A macskáktól sokmindent el lehet kapni, szóval még érthető is. DE! Ő tett látogatást egy macskás háznál. Az mégis hogy néz ki, hogy a másik vendégül látja aranyosan, ő meg elkezd visítozni, hogy takarodjon onnan a macska. Ez kb. olyan, mintha tisztaságmániás lennék, elmegyek egy kisgyerekes családhoz vendégségbe, és amikor látom hogy az ott lakó kisgyerek csokis kézzel rohangál, elkezdek hisztizni.

A felháborodás érthető lenne, ha ő hívta volna meg az illetőt magához, "steril" körülmények közé, ellenben a meghívott fél a macskájával állítana be. Így viszont szó sem értheti a ház elejét.

2009. ápr. 28. 21:34
 27/43 anonim ***** válasza:
60%
Kedves Kérdezö! Nem bántottál meg egyáltalán! :) Nekem csak az elsö válasz nem tetszett,de ö sem bántott meg. Csak nem értem miért kell hisztinek venni,ha szólt,hogy zavarja a cica...megirta hogy utálta a csajt,tehát biztos hogy tulzásba vitte. =) Nekem is volt cicám,vele is aludtam meg ilyenek,de az idegen macskákat nem engedem a közelembe! Ez hiszti lenne? Hiába én megyek vendégségbe,legyenek rám tekintettel. Szerintem. :)
2009. ápr. 28. 22:08
 28/43 anonim ***** válasza:
86%

Macskaszőr az anyaméhben...? Na, ne röhögtess már.

Egy terhes nőnek minimum kesztyű nélkül kell a macska wc-t pucolnia ahhoz, hogy elkapjon valamit. Beteg lett a gyerek, ezért kötelező bűnöst találni és mivel egy macska úgysem tud ellent mondani, kenjük rá. Szánalmas.

Én nem állok szóba "macskagyűlölő" emberekkel, mert aki ilyet mond, az más állatot sem szerethet, akárhogy állítja, hogy márpedig a kutyákat imádja.

És gyerekem se lesz soha, inkább az állatokkal foglalkozom, bennük legalább nem lehet csalódni. Ilyen gyűlölködő, undorító világba vétek és önzés gyereket szülni.

2009. ápr. 29. 10:57
 29/43 A kérdező kommentje:

köszia válaszokat!

Örülök hogy nem bántottam meg senkit.

Az pedig tényleg igaz hogy a macskák sok nyavaját hordozhatnak,és az is hogy az állatok nem tudnak kibeszélni és megértik azt akit szeretnek .

2009. ápr. 29. 15:05
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudom miért nem szeretik őket,én is sok mindenkit ismerek,aki nem bírja őket,de tudják,hogy nekem van,és imádom ŐT,ezért vigyáznak a szájukra:) egyébként oltott,féregtelenített(az enyém legalábbis) és semmi bajom nincs,még ha egy ágyban alszunk se:)egyébként a kutyákat is szeretem,bár nem annyira...
2009. ápr. 30. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!