Cicakérdések (lakásban? )?
Nekem 2 házi cicám van lakásban,nekik nem hullik a szőrük.De ha fajta cicát szeretnél abban nem tudok segíteni sajnos.
Amikor először megérkeztek hozzám a csöppségek,akkor egy hét szabit vettem ki,hogy megszokjanak,megszokják az új helyüket.És nagyon jól érzik magukat a lakásban,bár a hetediken lakom,esélyük nincs kimenni a szabadba.De éppen ezért nem is hiányzik nekik.Nagyon jól elvannak,esznek,alszanak és hatalmasakat játszanak. :)
Mindegy, hogyan döntesz. mindkettő mellett vannak érvek és ellenérvek is.
Az a lényeg, hogy döntsd el egyszer s mindenkorra, mert olyan nem lehet, h meggondolod magad.
Ugyanis, ha egyszer már levitted és megérezte az ízét, hogy ott még mennyi felfedeznivaló van, akkor már mindig ott fog ülni az ajtóban és addig sír, amíg be nem adod a derekad!
Szóval, a következetesség nagyon fontos.
Ja. Utosó vagyok:)
Én épp most hozok egy kis brit kéket, úgy tervezem, csak lakásban lesz, úgyhogy most tesszük a teraszt macskabiztossá, hogy ott levegőzhessen majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!