Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám lábára mindig...

A macskám lábára mindig ráragad az alom és mindig széthordja a lakásban mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mit csináljak ? segítsetk !!!
2011. okt. 8. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Söpörd össze! Nem vicc, mást nem tudsz tenni.
2011. okt. 8. 11:49
 2/6 anonim válasza:

Én a Rossmannban kapható Winstonos macskaalmot szoktam venni, az nem ragad a lábára, próbáld ki hátha ez jó lesz:)

Nekem ragdoll cicám van, a talpa is extra szőrös:D

2011. okt. 8. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, úgy könnyű :)) Az enyémek "meztelentalpúak", az ujjaik közé beleragad az alom, főleg az egyiknek, mert ő nagyon akkurátus, többször is visszamegy ásni :)) Sőt, a másik után is benéz néha, és akkor is rendezkedik.
2011. okt. 8. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

VÁLTS ALMOT!

Nem viccelek! Nekem a fressnapfos blue controllos hiperprémium alom volt a legrosszabb...szanaszét hordták, olyan volt a lakás, mint egy szeméttelep, én meg mint egy utcaseprű, csak láthatósági mellényt nem hordtam :/ De csak egy lépés választott el tőle :D

Én most multifit bio nemtommi almot használok, és azt nem hordják szét csak minimálisan. Amúgy: minél nagyobb az alomszemcse, annál kevesebbet hord ki, én így tapasztaltam.

2011. okt. 8. 22:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm :) megfogadom a tanácsokat.
2011. okt. 9. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi most váltottunk szilikát alomra, szinte egyáltalán nem hordják szét, az a pár szem, amit mégis, az meg átlátszó, így nem olyan feltűnő és ronda mint az agyagalapú. És ami a legjobb hogy nem kell pisit takarítani, úgyhogy csak a kakit kell napi1x beledobni a wcbe, és slussz. És egyáltalán nincs szaga! Az alphazooban vettük 10l 2500ért.
2011. okt. 10. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!