Próbáltátok a fressnapfban kapható alom púdert, v mit?
Figyelt kérdés
Erre gondolok, és ha próbáltátok akkor milyen érdemes rá költeni?
A macskáimat nem zavarja a szagos alom, tehát ezzel nem lehet gond.
2011. okt. 21. 23:52
1/3 anonim válasza:
próbáltam, de sajnos ugyan olyan szagos :( mondjuk nekem csak egy cicám van, és ivartalanított, meg fedett az alom, de így is ha takarítom nagyon intenzív illata van, úgyhogy amikor elfogyott az első nem vettem második dobozzal. Próbáld inkább az előre illatostott almot, nekem az tovább bírta.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. okt. 22. 00:13
3/3 anonim válasza:
Próbáld ki a Fressnapfban kapható Multifit Ultra Comfort almot. Kicsit fertőtlenítős illata van, és egy 15 l-s zsák nekem két cicára elég egy hónapig. A vizelet kőkemény gombóccá áll össze, elég kivenni azt és az ürüléket, és 2-3 naponta utántölteni, nem kell az egészet mindig kicserélni. A szilikás után nekem eddig ez vált be úgy,hogy semmi szag nincs. 3200 Ft/zsák. Ha sikerül reklámújsághoz jutnod, van benne egy bón,jövő hónapban ezer Ft-tal olcsóbban lehet megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!