Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyit eszik egy nap a cicád?

Mennyit eszik egy nap a cicád?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 09:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
10:29: pontosan, ilyenkor kapjon sonkát, májkrémet, főtt husit a húslevesből, vagy egy kis maradék sültcsirkét. De nem a maradék borsófőzeléket, vagy rizibizit.
2011. júl. 12. 11:00
 12/33 anonim ***** válasza:

ez az,azt meg sem enné a kisasszony :)

ha olyat teszek elé ami nem tetszik neki,akkor csúnyán ,megvetően néz,majd később kikotorja a táljából :)

2011. júl. 12. 11:07
 13/33 anonim ***** válasza:
74%
Szokott kapni 1 alutasakos Whiskast, de alapból van előtte Royal Canin táp. Abból 2-3 alkalommal teszek a táljába fél marékkal naponta. Nem tudom, érthető e, nem egész nap eszik fél maroknyit, hanem annyi adagot kap alkalmanként. Ő normális evő. Amióta ő megvan nekem, azóta veszek minőségi tápot. Ugyanúgy kijön belőle az etetési költség, mint az olcsóbbakból, mert a minőségiből kevesebb is elég a jóllakáshoz. A szőre is nagyon szép.:)
2011. júl. 12. 11:51
 14/33 anonim ***** válasza:
utolsó jó h royal canin-t adsz neki,de a whiskas-t felejtsd el,mert baromi káros...veseelégtelenséget,vesekövet okoz...
2011. júl. 12. 12:01
 15/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Jövőhéten kapom meg a cicát,már nagyon várom. :)

Akkor én is 3 alkalommal fogok neki adni fél maroknyi tápot. Eukanuba tápot vásároltam neki. Vajon szeretni fogja?

2011. júl. 12. 12:39
 16/33 anonim ***** válasza:

A Whiskasból igazából nem minden nap kap, 2-3 naponta 1 tasakot.

Eukanuba is minőségi táp, ha jól tudom. Szerintem jól döntöttél. :) Sok sikert a ciluhoz! :)

2011. júl. 12. 13:01
 17/33 anonim ***** válasza:

Az enyém az ivartalanítás óta zabagép lett úh nagyon pontosan meg tudom mondani mennyit eszik. Reggel 40g acana, dután 40g acana, és este két kanál jó minőségű konzerv (65%hús), de ezen kívül ha van húsmaradék, v halkonzerv maradék, v sülthúsnak a csontja, azt is megkapja.

Ja és az enyém is kunyizik, ahogy vki írja, bármit eszem, dnom kell belőle neki, megszaglássza és ha nem tetszik neki, akkor ott hagyja :)

Így jöttünk rá pl h odavan a sajtért meg az olajbogyóért. Az olajbogyóért megveszik, ha adunk neki, örjönk örömében, hempereg, meg bunkfencezik meg minden, iszonyú édes!!!!

2011. júl. 12. 15:08
 18/33 anonim ***** válasza:
24%

bírom hogy egyesek hogy megvetik azt ha a macska házikosztot kap. Szerintetek régen mit kapot a macska? mondjuk a 80as években vagy előtte hát ami maradt a kajából+ tejet. Csak most lett ennyire felkapva a macskaeledelek.

"De nem a maradék borsófőzeléket, vagy rizibizit." Miért ne? megeszi, ugyanúgy mint a hamburgert:D vagy épp a tejet, vagy a levest, vagy a törött krumplit vagy sorolhatnám. Bírom az ilyet hogy most nagyon trendi lett macskát tartani és azt se tudják mit eszik arra se veszik a fáradságot hogy egy könyvet beszerezzenek. kb 2 hónapja a kezembe akadt egy könyv a macskákról 2000 valamennyi volt nem volt drága nem értem aki nem ért hozzá minek akar macskát a fáradságot nem veszi hogy a könyvet elolvassa de azért macska az kell. Ott kezdődne hogy nem a netről szedünk le dolgokat hanem könyvből utánaolvasunk!!!

2011. júl. 13. 01:32
 19/33 anonim ***** válasza:

Ja és nekem kb '90 es évek közepétől van macskám, most is van, eleinte ha jól tudom akkor elég drága volt a macskakaja, ugyh mi is sokszor házikosztot adtunk neki(90es évekbe), és soha nem volt beteg egészéges volt.

A mostani macskám az kap konzervet, alutasakosat, szárazat házikosztot tejet szóval változatos. Haladunk a korral..:D kb 4X adok neki enni.

2011. júl. 13. 01:33
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, h a macska kap házikosztot, hanem h sokan malacnak nézik. Persze h adsz neki húsleves maradékot husival, de pl nincs szüksége tésztára, kenyérre, főzelékre meg egyéb lisztes sz.ságokra, mivel húsevő. Szóval ha hússzármazékot adsz neki az jó, ha mákos tésztát, az h.lyeség. Na hát ez a probléma. H sokan a házikosztot nem válogatják ki, h neki való, meg nem neki való.
2011. júl. 13. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!