Mennyit eszik egy nap a cicád?
ez az,azt meg sem enné a kisasszony :)
ha olyat teszek elé ami nem tetszik neki,akkor csúnyán ,megvetően néz,majd később kikotorja a táljából :)
Köszönöm a válaszokat! Jövőhéten kapom meg a cicát,már nagyon várom. :)
Akkor én is 3 alkalommal fogok neki adni fél maroknyi tápot. Eukanuba tápot vásároltam neki. Vajon szeretni fogja?
A Whiskasból igazából nem minden nap kap, 2-3 naponta 1 tasakot.
Eukanuba is minőségi táp, ha jól tudom. Szerintem jól döntöttél. :) Sok sikert a ciluhoz! :)
Az enyém az ivartalanítás óta zabagép lett úh nagyon pontosan meg tudom mondani mennyit eszik. Reggel 40g acana, dután 40g acana, és este két kanál jó minőségű konzerv (65%hús), de ezen kívül ha van húsmaradék, v halkonzerv maradék, v sülthúsnak a csontja, azt is megkapja.
Ja és az enyém is kunyizik, ahogy vki írja, bármit eszem, dnom kell belőle neki, megszaglássza és ha nem tetszik neki, akkor ott hagyja :)
Így jöttünk rá pl h odavan a sajtért meg az olajbogyóért. Az olajbogyóért megveszik, ha adunk neki, örjönk örömében, hempereg, meg bunkfencezik meg minden, iszonyú édes!!!!
bírom hogy egyesek hogy megvetik azt ha a macska házikosztot kap. Szerintetek régen mit kapot a macska? mondjuk a 80as években vagy előtte hát ami maradt a kajából+ tejet. Csak most lett ennyire felkapva a macskaeledelek.
"De nem a maradék borsófőzeléket, vagy rizibizit." Miért ne? megeszi, ugyanúgy mint a hamburgert:D vagy épp a tejet, vagy a levest, vagy a törött krumplit vagy sorolhatnám. Bírom az ilyet hogy most nagyon trendi lett macskát tartani és azt se tudják mit eszik arra se veszik a fáradságot hogy egy könyvet beszerezzenek. kb 2 hónapja a kezembe akadt egy könyv a macskákról 2000 valamennyi volt nem volt drága nem értem aki nem ért hozzá minek akar macskát a fáradságot nem veszi hogy a könyvet elolvassa de azért macska az kell. Ott kezdődne hogy nem a netről szedünk le dolgokat hanem könyvből utánaolvasunk!!!
Ja és nekem kb '90 es évek közepétől van macskám, most is van, eleinte ha jól tudom akkor elég drága volt a macskakaja, ugyh mi is sokszor házikosztot adtunk neki(90es évekbe), és soha nem volt beteg egészéges volt.
A mostani macskám az kap konzervet, alutasakosat, szárazat házikosztot tejet szóval változatos. Haladunk a korral..:D kb 4X adok neki enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!