Hogy eszik a cicád és milyen gyorsan?
nekem két macskám van és mindkettő porszívó. de olyan aranyos ahogy falnak. az egyik ráadásul állandóan éhes, nincsen olyan perc, hogy amikor a konyhába vagyunk, ne nyávogna. =))
ja és minkettő fiú.
szia! az én öreg ciccem komótosan, de maradéktalanul kinyalja a tányért, aztán még körbejár a másik kettő nem hagyott-e valamit.ha talál, azt is fölfalja.
a középső mohó, nem is bírja mindig megenni az adagját,
és van mikor 2 méterre a tányértól kihányja.( ilyenkor
"boldog" vagyok, bár a férjem takarítja föl, mert , ha nem akkor énutánam is takaríthatna :)
a kicsikém rettenetes szarevő, járkálok utána a tányérjával és biztogatom az evésre több-kevesebb sikerrel
finnyás, válogatós , van mikor hozzá sem nyúl a kajához.
szóval mind a három más, de amúgy mindenben eltérőek.
üdv.
Az enyém nagyon finnyás.
Nem eszi meg a konzervet, sem a tojást, sem a májast, sem a pástétomot, még csak meg sem szagolja a felvágottat. Csak egyfajta szárazat, a Friskies InDoor-t eszi meg, mást, még sokkal drágábbat és minőségibbet nem.
Alutasakosat is csak keveset fogyaszt: nem eszi meg sem a Whiskast, sem a Purinát, sem a Gourmet-t. Egyedül a Lidl-ben kapható OptiCat-ből eszi meg a nyulas-pulykás változatot, a csirkéset otthagyja, a vadasat és a halasat esetleg, ha más semmi nincs, akkor eszi meg.
Nagyon lassan eszik. Válogat és szaglászik, otthagyja, aztán visszamegy, megint szaglászik, s ha ezt néhányszor eljátszotta, akkor először lenyalogatja a szószt vagy zselét, a kis kockákat meg otthagyja. Utána visszamegy, szétlöki a húskockákat, lenyalja a maradék szószt, egyesével a kockákról. Igazság szerint úgy eszik, mnt egy kismalac, lelöki a kockákat a tányérról, és otthagyja. Egy nap alatt fogyaszt el egy alutasakost, de attól ugyan nem lakna jól, ezért napközben mindig ki van rakva neki InDoorCat. Azt sem habzsolja, csak időnként felkeresi a tálat, elropogtat egyet-kettőt, majd továbbáll.
Néha azt gondolom, vega macskám van. Imád legelni (füvet), az InDoorból először a zöldet fogyasztja el, és tegnap megette a kutyának félrerakott spenótot...:)
Hosszan tanulmányoztam az étkezési szokásait, és arra a felismerésre jutottam, hogy sohasem lesz kövér macskám, hiába, hogy ivartalanított kandúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!