Egyik dzsungáriai törpehörcsögöm elég furán viselkedik. Alig mozog, nem eszik, gyorsan veszi a levegőt. Arra gondolok h megfázott. állatorvoshoz nem tudom vinni mert anyagilag nem tudjuk fizetni. Van vmi ötletetek h mit csináljak vele?
Vidd el állatorvoshoz, vagy meghal. KÖnyörgöm ne tarts állatot, ha azt a pár ezer ft-ot nem tudod rááldozni. Ha te beteg lennél, téged is kórházba vinnének a szüleid, fizetnék amit kell. Miért ér kevesebbet az ő élete, mint a tiéd?
Vidd el, max megbeszéled vele, hogy most csak egy részét tudod kifizetni, a következőt x időben. Megfogja érteni, de könyörgöm, ne hagyd meghalni.
Az a kis élet csak rád számíthat, senki másra. Te vagy neki a családja, te véded meg, ha bajba kerül, az élete is tőled függ. Ha szereted, elviszed dokihoz, és az állatdokik egyike sem olyan vérmes, hogy ne fogadná el a részletfizetést.
Azért igazán írhatnál, mi lett a höriddel. Vagy annyira rosszul van, hogy már nem is mersz írni?
Legelső válaszoló
meghalt...
7 kishöriből már csak 1 van...
4-et megevett az anyja hiába adtam neki kálciumos stb.. vizet.. 2 meghalt gyomorrontásban vagy megfázásban és 1 még él + 2 nagy... szval azért nem írtam mert eléggé kivoltam nem is voltam fent neten... először úgy nézett ki hogy megmarad a beteg kisjörcsög de aztán... :( eléggé sajnálom h nem tudtam megmenteni.. azt hiszem nevelgetem ezt a 3-at és nem kell többé... :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!