Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most mit csináljak? Cicakérdés

Most mit csináljak? Cicakérdés

Figyelt kérdés

Most kaptam a páromtól egy nagyon cuki kis fekete kislány cicát. Mikor anyu meglátta magából kikelve ordibált, hogy takarítsam el innét még ma. Semmi féleképpen nem tarthatom meg:((

A szívem szakad meg....mit csinálhatnék vele? Kinek tudnám elajándékozni?

Normális válaszokat léci....

2011. máj. 14. 15:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok anyudhoz is. Én ezt nem értem. Felnőtt ember vagy. Ha macskát akarsz tartani, akkor megtartod. Én 19 évesen hazahoztam egy kiscicát. Anyukámnál hasonló reakció. Mondom, hogy felnőtt vagyok, dolgozom, az én döntésen én vállalok minden felelősséget. Ennyi. Milyennek ismered? Képes volna csinálni vele valami, hogy elkerüljön tőletek? Ennyire csak nem szívtelen. Mondd meg neki, hogy felnőtt vagy, te lakrészed, te macskád, te költséged elég nagy vagy ahhoz, hogy egyedül gondok nélkül eltarts egy állatot, ha zavarja kerülje el. Ennyi.
2011. máj. 14. 16:21
 12/26 A kérdező kommentje:

Igen én is ezt mondtam...de ő azt mondja nem fog egy macskával együtt élni, pedig nem is kimondottan szobacicának szeretném, kint is lenne az udvaron, meg persze néha bentre is szeretném. Beoltatnám, bolhaírtó...stb. De ő csak azt hajtogatja, hogy ez állatkínzás, a macska kintre való nem bentre..összekaparja a bútorokat, ajtókat stb....

Igazából úgy ismerem, hogy elvinné, mire hazaérnék a munkából...kitudja hova:(((

Eldugom valahova, hogy ne találja meg:P Annyira sajnálom már most imádom:(

2011. máj. 14. 16:50
 13/26 anonim ***** válasza:
esetleg nem tudjátok anyudnak mondani, hogy pakolhat és menjen a házból?
2011. máj. 14. 17:05
 14/26 A kérdező kommentje:
Bár nem rossz az ötlet, de sajnos apu után övé a fele ház....én próbálok vele komprumisszumot kötni, de holnapra nem szeretné itt látni:S Annyira nem értem....nagyon szívtelen!
2011. máj. 14. 17:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Na mik a fejlemények? Sikerült puhítani?
2011. máj. 14. 20:25
 16/26 A kérdező kommentje:
igazából nem szólt hozzám egész nap, most meg már nincs is itthon mert átment estére a párjához....most nem tudom mit csináljak:S Legszívesebben nem vinném ki holnap reggel a piacra-de mi van ha hétfőn tényleg elviszi valahova míg én dolgozok?:O Annyira nehéz-olyan kis édes, nagyon megszerettem:(
2011. máj. 14. 20:44
 17/26 anonim ***** válasza:
Ötlet: tartsd csak bentre a ti lakrészetekben. Ahhoz ugye semmi köze, mert a tied. És akkor ugyan nem lesz benti-kinti, de megmarad, és anyud sem szólhat bele. Hétfőn meg bezárod az ajtót, anyud meg verje a se_ét a földhöz, ha nem bírja felfeogni h felnőttél, és a fele házzal TE rendelkezel.
2011. máj. 15. 01:46
 18/26 A kérdező kommentje:

Igen erre én is gondoltam, ez nem lenne rossz ötlet. A lépcső feljárót kellene valamivel elkeríteni-lezárni, hogy a cica ne tudjon lejárkálni-vagy amíg elmegyek bezárom a fürdőszobába-csak ez azért nem jó ötlet mert a lenti fürdő kulcsa nyitja a fentit is, a lenti hálószoba kulcs a fenti szobám ajtaját is:S Lecserélem gyorsan a zárat:D

Basszus annyira idegesítő, hogy nem tudja megérteni, hogy az én életem, és semmi gondja nem lenne a cicára-mindig azt hajtogatja, hogy össze fogja neki kaparni a fürdőszoba ajtót meg a szobaajtókat-nyávogni fog míg én dolgozok-és telekakál mindent, amit ő nem fog szagolgatni:SS De basszus más embernek is van cicája lakásban is míg ő dolgozik, az miért nem probléma???? Azt mondja állatkínzó vagyok:S

Én szeretetben nevelném fel a kicsit, nem nélkülözne, imádom már most-most ha elviszem a piacra ki tudja milyen sora lenne, nem bírnám elviselni!!!! Nem akarom, annyira imádom!!! Csak annyira tehetetlen vagyok.....:(((

2011. máj. 15. 06:51
 19/26 A kérdező kommentje:

Most írtam neki egy sms-t hogy beszéljük meg, mert nem szeretném, hogy haragudjon rám, és jussunk dűlőre, erre ezt a választ kaptam:

A macska nem maradhat! Gondolom ezért pedálozol...A lakásban terjengő bűzt még egyszer nem fogom elviselni. A többit majd szóban.

Szerintetek gáz ha most meggyűlöltem? Viszem a cicát a piacra, mi meg költözünk innen....nem érdekel a spórolás....ilyen emberrel nem kívánok együtt élni;(;(;(

2011. máj. 15. 07:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha költöztök, akkor viszont maradhat a macsek is, nem?
2011. máj. 15. 09:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!