Megtámadott a macskám, miért? Mély sebek a fejemen.
Néha szokott játékosan harapdálni, de mindig figyel nehogy erősen tegye. Most a fotelban ültem, megvakartam a fejemet, ő a foteltámláról ráugrott, és harapta, meg belevájta a tarkómba a karmait. Nem akarta elengedni, és attól féltem, hogy el kell törnöm valamiét, mert olyan mélyek voltak a sebek, és olyan erősen kapaszkodott. :((((((((((((((((((((
Ennyire nem vette figyelembe, hogy annak a fejét támadja meg ösztönből, akivel alszik, és akitől a kaját kapja? Az ösztönök így felülbírálják a tetteit? :(((((
Összefügg azzal, hogy nem ivartalanított kandúr, de nem csak az tehet róla. Az csak annyiban számit, hogy „könnyebben kattan be”.
( Benti macsek, és nincs ivartalanítva. Meh, vagy ő nagyon jól nevelt, vagy te vagy nagyon-nagyon türelmes. :)
)
Szia!
Az én Szofi cicám is bekkatan néha és neki megy a kezemnek. DE CSAK a kezemnek, mást nem támad rajtam. Néha kicsit túlzásba esik... Olyankor hangosan rászólók, hogy : " Szofikaaa, ez fáj!!!" és akkor rám néz és abba hagyja... Eréjesnek kell lenni a cicákkal.
És azt, hogy a macsak nem társas lény... Ezt csak olyan mondja, akinekmég soha sem volt cicája. Ebben biutos vagyok, mert a páromnak sem volt soha és mióta van cicánk 180 fokot fordult vele a világ a cicákkal kapcsolatban és többet enged Gombóc Artúrnak mint én :) Pedig én mindig is cicás voltam ( rossz emlékem van a kuytákkal kapcsolatban.. megkapott 1 tacsi 5 évesen), de még én sem engedek neki annyit mint ő! Szóval akkor itélkezz, ha van vagy volt cicád valaha is!!!
Sziasztok,
köszi. Azóta sokkal visszafogottabb. Úgy tűnik, hogy felfogta hogy rosszat tett. Tudom, hogy erős határai vannak a macska nevelhetőségének, de sem karomlevágással sem ivartalanítással nem fogok próbálkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!