Mi baja lehet? Megfog halni a macskám?
szóval szt hiszem már vagy egy hónapja nem eszik.csak így 2 naponta 3falat ujjpercnyi szalámi cafatot.nagyon lefogyott.már nincs is szinte rajta hús.csak csont pedig ezelőtt 6 kilo volt.csak iszik, de azt sokat.egész nap csak alszik mert máshoz gondolom már nincs is ereje.nyávogni sem tud, a hangja is elment.anyum azt mondta hogy az állatorvos drága lenne nekünk és nem engedhetjük mmeg magunknak...
Mi lesz vele??? Macska nélkül maradok???
Szerintem nem az lenne a megoldás,hogy elkezdesz k*rvázni a kommentelőknek,ha nem értesz egyet velük (pedig marhára igazuk van).Felhívod az állatorvost,elmondod mi a probléma,lehet anélkül is segít,hogy fizetned kéne...
Ha meg anyuciapuci nem fizeti ki,elmész szépen dolgozni,és kifizeted saját zsebből
Nekem akkor lett macském, mikor nekiálltam diákként dolgozni. Betegen kaptam, macskanáthás volt és elég hosszú távú volt. Először azt hittem, hogy megfázott, azért veszi hülyén a levegőt. Kb. 2 hetet adtam akkor a gyógyulásnak, mert még nem hallottam macskanátháról. Gyógyszertárba mentem be valami szerért és a nő mondta, hogy ez nátha, vigyem dokihoz. Aznap el is vittük és hetekig kellett hordani, de minden másnap vagy harmadnap kapott injekciót, ami kb. 1600 ft- volt akkoriban minimum. De szerintem pár hónapig eltartott a dolog. Közben jött neki egy hányásos betegség, akkor is dokihoz mentem. Anyámék nekem sem adtak volna pénzt dokira, még zsebpénzt sem, nemhogy másra. Rengeteg pénzembe került a macska gyógyulása, oltások, ivartalanítás. 50 ezer kb. a náthából való gyógyulás, plusz az egyéb bajok. Anyám engem szidott, hogy irigy vagyok, mert suli mellett lévő pénzemből nem adtam neki semmit. Elvileg nem lett volna kötelező, mert még kapta utánam a pénzt. Én inkább nem vettem magamnak ruhát meg semmit, hogy a macskámra egészségére költsem. A kérdezőt megértem, hogy milyen köcsögök tudnak lenni a szülők. Anyámék csak akkor vitték dokihoz az állatot, ha már súlyos volt. Egy kutyánk is így halt meg. Azt tényleg nem értem, hogy minek olyannak állat, akinek nincs pénze az egészségére költeni. Gyári munkából élek 2 műszakban, segítség nélkül albérletben és inkább nem vettem magamnak semmi extrát, hogy ivartalaníttassam a macskámat. Februárban kapok plusz 20 ezret, abból elkezdem beoltatni minden ellen.
A szülők a hülyék nálatok, mert gondolkodhattak volna, mielőtt megengedik a macskát neked. Szerintük az állatok soha nem betegek? Ha beteg, akkor dögöljön meg, mert az csak egy állat? Ha tudom, hogy nincs pénzem magamra se sok, akkor nem hozok ide semmilyen kisdögöt...
Szerintem a macskádnak annyi nemsokára.... :(
én tanácsért jöttem ide, mert mást nem tudok tenni. azt kapta úgy azt köszönöm!a többire ócsárlásra nem vagyok kíváncsi.
Azért nem úgy működnek a dolgok, ahogy ti állatjátok. én nem könyörögtem ki egy macsjkát minkor magunkra alig van. ez nem így van. mindenki ezt feltételezi! pedig ba*szottul nem is ismertek. ez a macska egyszer csak oda jött hozzánk.anorexiás volt. sebes.bolhás és minden egyéb sz*r.hatalmas nyílt seb tátongott a torkán, meg a fél pofája fel volt duzzadva. minden csontja kinnt volt.alig élt. megsajnáltuk adtunk neki párszor kaját hogy életre kapjon és hogy tovább vándorolhasson valószínű egy olyan családhoz ahol mindent meg kap.
de nem így történt. ott maradt. a sebeit lefertőtlenítettük, ki mostuk, legézeltük. és seb ügyileg renbe jött.
megfürdetük kétszer.kapott bolhanyakörvet.rendbe jött bolha téren.
adtunk neki mértékkel eledelt.felhízott.anorexia terén is rendbe jött.
lakásban bennt lehet, főleg most így télen. szóval hideg ellen védve van.lakáson kívül meg van saját háza. fagyoskodnia sem kell.
egyszóval úgy gondolom megtettünk" mindent" érte amit tudtunk.
boccs b*zdmeg hogy adatok neki 50ezer ft-os oltásokat.
úgyhogy k*rvára nem úgy volt hogy kiharcoltam magamnak egy macskát és rásem nézek és hagyom meghalni.
idejött magátol és nekünk köszönhetően felépült.
arról meg nem tehetek hogy napközben elmegy otthon ról (mert elmegy, mert ugye egy macska ilyen) és előző életmódjából még nem teljesen szokott ki, ezért minden sz*rt amit talál a földön meg eszik. megbetegszik és legyengül tőle.
A tanácsokat köszöntem és meg is fogadom!
Viszont ismerni, még mindíg nem ismertek!!!!!!
Akkor büszke lehetsz magatokra, "megmentettétek", le a kalappal, jó emberek vagytok. (ez olyan válasz amit szívesen olvasol, ugye?)
egy korábbi kommentelő
nem mentettök meg, még most is beteg...
de nem érted.és nem nem ezt akarom olvasni.
tanácsokat akarok olvasni.
olvastam.kössz....ennyi.vége.
kommentárt nem kértem hogy ki milyen embernek tart, ha érdekelt volna azt kérdezném, nem azt kérdeztem...
tudom amagmról, hogy hanyag vagyok, felelőtlen és többet kellett volna tennem, de nem tudtam......
kérlek rólam ne írjatok kommentárt mert nem irmertek, ez alapján nem is fogtok nyílván, csak annyit tudtok hogy rossz gazdi vagyok és felelőtlen, emellett egy embernek még számos más tulajdonsága is van, nem csak ennyi, ennyi alapján nem lehet megítélni valakit. de nem is én akartam gazdi lenni.
utoljára mondom: nem sajnálkozást, nem lehordást kértem.tanácsot! a többi nem érdekel, mert azokat tudom.
te bunkó majom a valódi, feltett kérdésemen olvastad egyáltalán a többi kommentett???!!!
hanem, akkor takrodjál és olvasd, mert akkor semmit sem tudsz...
ha nekem a-tól z-ig kellenének dologk akkor azt kérem.....kaptam már elég tanácsot a tiedre nincs szükség.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!