Mi baja lehet? Megfog halni a macskám?
szóval szt hiszem már vagy egy hónapja nem eszik.csak így 2 naponta 3falat ujjpercnyi szalámi cafatot.nagyon lefogyott.már nincs is szinte rajta hús.csak csont pedig ezelőtt 6 kilo volt.csak iszik, de azt sokat.egész nap csak alszik mert máshoz gondolom már nincs is ereje.nyávogni sem tud, a hangja is elment.anyum azt mondta hogy az állatorvos drága lenne nekünk és nem engedhetjük mmeg magunknak...
Mi lesz vele??? Macska nélkül maradok???
nem sajnálom magam.....nagyon nem. merégdemelném.
de nem azt kérdeztem hogy hibásnak találzok-e hanem hogy állatorvos nélkül mit lehet tenni..
ha ismertség nélkül állatkínzónak mernek nevezni (ami a legnagyobb sértés), innentől kezdve azt mondok amit akarok.
nem okoskodást kértem.
a mi cicánkkal hasonló volt, azt mondta az orvos, hogy erős húsleves levét adjuk neki...
anyu összeturmixolt egy kis tésztát és húst is a lével, és "beadtuk" neki a szájába... meg cukrozott meleg tejet adtunk neki...
tényleg jó lenne, ha látná állatorvos, de ha nincs rá pénz, nem lehet mit tenni:S
Sok mindentől lehet hogy nem eszik. Az egyik barátnőm cicája azért nem evett, mert valamilyen fertőző vérszegénységet kapott el. Vitte is dokihoz, 50-50 volt hogy megmarad e cica vagy sem. Kb 4x el kellett vinni szurira, két hetes kihagyásokkal, végül meggyógyult. Egy szuri 4 000 Ft. volt kijött az egész... Tehát két hónapig kezelték, 8 000 FT/hónap.
Nem bántásból mondom, nem feltétlenül téged hibáztatlak, de aki ennyit nem tud rászánni egy állatra baj esetén az tényleg ne tartson. Ha valóban úgy szereted az állatokat ahogy mondod, akkor legközelebb akkor vállalj egyet ha már lesz saját kereseted.
Az egyik "k.rva" vagyok, aki azt írta, hogy netre, meg mindenféle sz.rra biztos van pénz. Tudod, ha ilyen határozottsággal mentél volna el az állatorvoshoz, h segítsen, biztosan segített volna. A másik, hogy anniyra nem lehetsz már kicsi, hogy ne tudnál BÁRHOGY pénzt keresni. Vagy, hogy megmondd a szüleidnek, hogy megcsinálsz otthon akármit, csak adjanak pénzt az orvosra. Vagy, hogy a rendelőt takarítsd a dokinál, csak segítsen. Idejössz sírni, mert te szegény macska nélkül maradsz, de arra nem gondolsz, h ha fájdalmai vannak akkor egy kib.szott óra is sok, nem 4 hét.
Sz.r alak vagy ha tetszik, ha nem és IGENIS ÁLLATKÍNZÓ.
Amikor én még iskolába jártam, valahogy mindig tudtam pénzt keresni dokira, pedig "csak" hörcsögöm volt. Visszavittem az üvegeket, borsót pucoltam öregasszonyoknak, fát vittem le az utcabeli öregeknek a pincébe, amivel fűtöttek. Amire lehetőségem volt. Ezért vagyok különb nálad, pedig szerinted én is csak egy k.rva vagyok. Akkor te mi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!