Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet? Megfog halni a...

Mi baja lehet? Megfog halni a macskám?

Figyelt kérdés

szóval szt hiszem már vagy egy hónapja nem eszik.csak így 2 naponta 3falat ujjpercnyi szalámi cafatot.nagyon lefogyott.már nincs is szinte rajta hús.csak csont pedig ezelőtt 6 kilo volt.csak iszik, de azt sokat.egész nap csak alszik mert máshoz gondolom már nincs is ereje.nyávogni sem tud, a hangja is elment.anyum azt mondta hogy az állatorvos drága lenne nekünk és nem engedhetjük mmeg magunknak...

Mi lesz vele??? Macska nélkül maradok???

2010. dec. 30. 23:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim válasza:

Én vagyok az utolsó kommentelő. Nézd csak utána ezt te írtad a 3. oldalon:

"8éve nem volt macskám, mindíg sírtam eggyért, és most hogy van, nem törődtem vele, és nem fordítottam rá elég ídőt."

Akkor miről is beszélsz te? Itt látszik hogy össze-vissza hazudoztál végig. Épp hogy végig olvastam mindent, azért írtam amit írtam és nézd csak hoppá,már jan. 22 óta senki nem ír neked,akkor nem tudom miért írod hogy még mindig írogatunk neked.

Úgy-hogy előbb olvasd végig ami írtál(mert ugye aki hazudik az nem mindig emlékszik mit is mondott később)

erről ennyit.

2011. febr. 11. 15:42
 92/103 anonim ***** válasza:
Tudod én állatorvos vagyok, és bizony volt már rá példa, hogy beállított egy elkeseredett gazdi, akinek az állata beteg volt, de ő éppen nem állt jól anyagilag. Nem volt kérdés számomra, hpgy így is meggyógyítom-e azt a macskát, mivel szeretem a munkám és az állatokat. Ebből kiindulva nem hiszem hogy ne lenne még egy orvos aki ezt így látná mint én, és elküldött volna téged ha legalább megkéred rá, hogy vizsgálja meg a cicát, később meg megadod az árát ha úgy állsz.
2011. febr. 11. 18:09
 93/103 anonim ***** válasza:
0%
Jajj elég már.Már 2 hónapja kilett írva a kérdés.Nem gondoljátok hogy késő már a prédikáláshoz?
2011. febr. 12. 11:29
 94/103 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem akarsz a jövőben magad mellé se macskát, se kutyát, se gyereket!
2011. febr. 13. 13:37
 95/103 A kérdező kommentje:

persze te jobban tudod...még mindíg nem érted hogy tök mindegy hogy kié volt? mert a kérdés nem erről szólt.és a kérdés szempontjából mindegy is... nem érdekel mit írtam.mert nem az a lényeg.de most már abba hagyhatnátok. mert föléösleges irogatni. azért írtam vissza mert már 80 millióan írtak mióta utoljára felnéztem. nekik írtam vissza. igen azt írtam hogy enyém, mert a probléma súlyosságát tekintve k.rvára mindegy kijé.csak gyorsan felvázoltam. még mindíg nem az enyém volt.de mondjad csak b+. és igen azt írtam mert hogy végre van és nem tőrődöm vele. ha tényleg csakis az enyém, lett volna foglalkozom vele.bennem is van ennyi.de mivel nem az enyém volt így nem. de mondd csak mert te k.va okos vagy.és mindent jobban tudsz. ismersz annyiból hogy volt egy "macskám," és meghalt.ráadásul személyesen. tényleg mindent tudsz rólam.prédikálj csak.

utolsó kommentelő: tedd fel a nyilvánvalóan okos és fontos kérdéseidet. te vagy amásik rohadtul okos itt. de persze te is értesz mindent.igaz?...

2011. febr. 15. 16:04
 96/103 A kérdező kommentje:
és az oldal még mindíg névtelen...hülye lennék mentegetőzni meg hazudozni mert hát k.va sok értelme van.gondokozzzzzzzz már.
2011. febr. 15. 16:08
 97/103 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú a hozzáállásod kérdező. Tényleg nagyon. Még mindig az enyém-tied kérdésen problémázol holott ez tényleg nem számít, ebben az egyben igazad van. Mindegy hogy a tied volt-e vagy sem, magadhoz vetted és ezzel felelősséget vállaltál érte és elmulasztottad az ebből fakadó kötelezettségeidet aminek tragikus következménye lett. Ennyi, nincs ezen mit tovább vitatkozni. A baj az hogy te ezt nem látod be és csak azért is hárítod magadról a felelősséget. Az ha trágár módon vagdalkozol és útszéli stílusban minősíted a válaszolókat az semmit nem változtat a helyzeten. Nem kell egyébként téged személyesen ismerni hogy meglegyen a véleményünk rólad, bőven elég volt ez a néhány hozzászólásod, ebből már le lehet szűrni sajnos a gondolkodásmódodat. Amíg nem változol meg, nem lesz erősebb a felelősségtudatod addig tényleg ne vállalj állatot mert ez lesz megint a vége.
2011. febr. 16. 13:06
 98/103 A kérdező kommentje:

de én belátom hogy rossza "gazdi voltam".senki nem miondta hogy nem. csak ti. egy szóval nem mondtam hogy ne ez én hibám lett volna.inkább csak azt hogy nem csak az enyém.nem hárítok.és nem.még mindíg nem tudsz minősíteni. mert nagyon nem olyan vagyok mint ahogy itt írok.de amikor egy 4 vagy hány hónapos dologra aminek már mindegymég mindíg fenn vannak akadva és újjal mutogatnak.az rossz.m,utogassanak mert megérdemlem.csak senki nem képes felfogni semmit, csak mindenki azt gondolja hogymost okos volt."""4 vagy hány hónapos dologra aminek már mindegymég mindíg fenn vannak akadva"""-->ez most megint nem úgy jött le mint ahogy akartam.mert így ez most olyan mintha nagyon nem érdeket volna a dolog, és az hazugság lenne. szóval arra gondoltam, hogy senki sem képes gondolkodni.látják hogy már 4 hónapja nem lényeges amit írogatnak. De igogatják! látják azt is hogy köze nincs a kérdésemhez. De irogatják! látják azt is hogy mkindenki ugyanazt írja lassacskán mindjárt legalább 100x. De irogatják! " Mert ők az értelmiségiek. ". azok.igen.persze.

te szűrj le semmit abból amit írok. ha felidegesítenek nemondd már nekem hogy nem jössz ki a sodrodból és kicsit máshogy beszélsz mint szoktál. csapatostúl jönnek oda hozzám a többik hogy káromkodjak már mert engem sosem hallottak még.és a mikor megteszem csak néznek hogy mennyire nem illenek az ilyen szavak hozzá. nem is használom őket. mert nem is szeretem. de viszont ti sem szeretitek ha nem hagynak békén és mindenki okosabbnak titulálja magát nálad. azt hiszik ismernek.

2011. febr. 17. 16:27
 99/103 anonim válasza:

Jól van,jól van, persze, persze....

Ilyenkor már én is azt mondanám hogy csak úgy írtam hogy nem az én macskám...

ha ez neked jól esik hazudozz csak...

te dolgod.

(csak szegény macska!)

2011. febr. 18. 12:55
 100/103 anonim ***** válasza:
Nem látod a fától az erdőt sajnos. Nem veszed észre hogy aki ide ír azok nem azért írogatnak még mindig mert ez nekik a legjobb szórakozás és imádnak téged szapulni és hogy megmutassák milyen okosak és igazuk van. Hanem azért hogy végre lásd már be a hibádat, hogy tanulj ebből azért hogy ez legközelebb másik állattal ne forduljon elő. Azért írtam én is már nem is tudom hány hozzászólást hogy megértessem veled mit rontottál el és hogy mit kell másképpen tenned ha esetleg legközelebb állatot veszel magadhoz. De te nem a segítő szándékot érzed hanem egyből támadásnak veszel mindent és rögtön visszatámadsz miközben nem érted meg a lényeget. Ha leszűrted volna az esetből a helyes következtetést és normális lenne a hozzáállásod akkor már réges régen le lenne zárva a kérdés és senki nem írogatna neked. Ne azon húzd fel magad hogy még mindig írnak hanem örülj neki hogy próbálnak segíteni és a helyes útra vezetni.
2011. febr. 18. 14:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!