Macskák is kiválasztják hogy ki a gazdája?
Családban élünk 2 felnőtt 2 gyerek viszont a fiu 2 éves macskánk a férjemet imádja és amikor itthon vagyok mindig vele akar lenni minket meg kb megtűr ... : ))
Létezik ilyen hogy ennyire ragaszkodik valakihez?

Sokszor hallom, hogy a nőstény macskák a pasikhoz jobban kötődnek, a kandúrok meg a nőkhöz.
Nyilván persze ez nem ennyire egyszerű, mert a macskáknak is van személyisége, és gondolom azt a gazdát választják, akivel a legjobban érzik magukat ezzel a személyiséggel. Lehet akár az illatod, a hangod, a mozgásod vagy egyéb tulajdonság, ami befolyásolja ezt.

Az első macskánk úgy lett, hogy a szomszéd által etetett gazdátlan cica átmászott a kerítesen, elment mellettem engem levegőnek nézve nyílegyenesen a 1,5 éves lányomhoz. Azóta elválaszthatatlanok 9,5 éve.
5 kutya közé fogadtam be. Magamtól eszembe nem jutott volna, de a cica annyira ragaszkodott, hogy valahogy összehoztam a beszoktatást. A mai napig, ha a lányom sírva fakad, a cica azonnal ott terem mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!