Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskák is kiválasztják hogy...

Macskák is kiválasztják hogy ki a gazdája?

Figyelt kérdés

Családban élünk 2 felnőtt 2 gyerek viszont a fiu 2 éves macskánk a férjemet imádja és amikor itthon vagyok mindig vele akar lenni minket meg kb megtűr ... : ))

Létezik ilyen hogy ennyire ragaszkodik valakihez?

tegnapelőtt 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen
tegnapelőtt 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen, létezik,mi hozzánk úgy került a cica, hogy valaki kitette és anyum behozta azóta nagyon kötődik hozzá,páromhoz azért mert reggel tőle kap enni, hozzám meg azért mert sokat játszom vele, igazából mindenkihez kötődik valamiért.
tegnapelőtt 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Pontosítva hogy ki lesz a szolgája :D
tegnapelőtt 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Két macskánk van, az egyik az enyém, a másik a páromé. A macskák döntötték el, nem mi, és független attól, hogy ki ad enni.
tegnapelőtt 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Sokszor hallom, hogy a nőstény macskák a pasikhoz jobban kötődnek, a kandúrok meg a nőkhöz.

Nyilván persze ez nem ennyire egyszerű, mert a macskáknak is van személyisége, és gondolom azt a gazdát választják, akivel a legjobban érzik magukat ezzel a személyiséggel. Lehet akár az illatod, a hangod, a mozgásod vagy egyéb tulajdonság, ami befolyásolja ezt.

tegnapelőtt 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen :D Nem mindig az, aki eteti/almozza őket
tegnapelőtt 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Az első macskánk úgy lett, hogy a szomszéd által etetett gazdátlan cica átmászott a kerítesen, elment mellettem engem levegőnek nézve nyílegyenesen a 1,5 éves lányomhoz. Azóta elválaszthatatlanok 9,5 éve.

5 kutya közé fogadtam be. Magamtól eszembe nem jutott volna, de a cica annyira ragaszkodott, hogy valahogy összehoztam a beszoktatást. A mai napig, ha a lányom sírva fakad, a cica azonnal ott terem mellette.

tegnapelőtt 23:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen
tegnapelőtt 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!