Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire lehet jó a Lidl-ös...

Mennyire lehet jó a Lidl-ös macskaalom?

Figyelt kérdés

Coshida Macskaalom, /10 kg most akciósan 1200Ft/10kg

Pennyset próbáltam mikor akciós volt,hát max közepes,egyszer az emagról is vettem az szó szerint egy fos volt,a DM-es ami nagyon tuti csak olyan bolt meg nincs a közelben viszont a másik városban van lidl.

tegnap 22:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekünk a legjobb, mindig kimondottan azt vesszük 14 éve. Az elején próbáltunk több márkát is.

Szépen felszedi a hugyit, összeáll hantokba, és szépen ki lehet szedni a lapáttal. A többi vagy nem állt annyira össze, vagy büdösebb volt.

tegnap 22:30
 2/9 Katona Dius ***** válasza:
100%

Hallottam, hogy van, aki arra esküdik, de nekem nem vált be. Iszonyat pocsékolós. Nem fogja meg rendesen a vizeletet és sokkal több alom tapad össze (ha össze tapad épp, és folyik le az aljára), mint bármelyik másik. Mondjuk nekem meg bevállt a pennys. Egy kis szagtalanító porral.

Egyik barátnőm erre esküszik, még nem próbáltam:

[link]

tegnap 22:31
 3/9 A kérdező kommentje:
A két hozzászólós a lidl-ösre gondol?
tegnap 22:33
 4/9 Katona Dius ***** válasza:
Igen, arra gondoltam. Csak amíg vadásztam a linket, addig 1-es beelőzött, így nem volt egyértelmű :D
tegnap 22:35
 5/9 A kérdező kommentje:

4/

Hát most kicsit elgondolkodtam

tegnap 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, maximum kidobod vagy odaadod valakinek/menhelynek.
ma 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
6 Vagy autószerelőnek. Ők is vették egy időben, olajat felitatni.
ma 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tragédia.

Nem áll össze a pisi, nagyon hamar büdösödik is. 4-5 napig talán elmegy,de utána…

ma 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:

8 lehet akkor különböző országokba más minőséget szállítanak, mert nekem pl. tökéletes, igaz nem 10 kilős, hanem talán 4 kiló körüliben van, de az említett máraka, német lidlből.

Igazából mindig csak kilatátolás meg utántöltés van.

ma 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!