Lidl Penny macska tápok elég jók? Száraz vagy konzerves jobb? Na meg a macskaalom?
Miből milyen legyen, hogy mindketten jól járjunk?
Sima házi cica, ivartalan leány.
A Coshidabol a Coshida Puretaste jó minőségű. Nálunk száraz is van és tasakos és konzerv is általában, nem ebből a markából. A száraz eledel azért jó mert nem lesz tőle a fog lepedekes, és kevésbé zsíros. A rossz minőségű konzervek tele vannak ak zsírral.
Szerintem ha jót akarsz a cicának nézd meg a fehérje arányát.
És ezek vannak Pennybe Lidlbe?
Fogai lehet már nem olyan jók, vannak erre az esetre is cica száraz tápok?
És az alom? Meg amibe teszem, fedeles wc-be is belemennek?
Macskatol függ. Az enyém eleinte nem ment bele. Ekkor leszedtem a fedelet, úgy belement. Mikor megszokta visszaraktam a fedelet. Most már simán belemegy fedéllel is. Én azert csináltam így, mert a fedelesnek mely az alja, nem kaparja ki belőle olyan könnyen az almot.
Maga az alom penztarcafüggő. Próbalgasd őket. Én csomosodót veszek, mert nem ázik át azonnal.
A Pennyt nem ismerem. Ide igazából ha a cicának nem ízlik, úgyse fogja megenni a kaját.
Azt tudom hogy a Lidl-ben kapható Coshida Puretaste drágább mint a sima Coshida. Gondolom a minősége miatt. Az rá is van írva hogy nincs benne cukor, a tasakosban meg nincs gabona, arra amúgy sincs szusége a macskáknak.
Ha pl bennti a cica akkor még a sújara is figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!