Mennyire drága a macskaalom illetve mennyire tartós hamar ki kell dobni sokat vagy aránylag jó ideig bírja?
Nemrég kaptam egy kismacskát aki ugyan nem a házban lakik hanem a kazánházban tiszta meleg helyen nappal meg kint van a szabadban.Ahonnan jött ott szobatisztára nevelődött és nem régóta van meg eddig úgy oldottam meg,hogy van pár vödör földem otthon és mindig egy tepsibe földet raktam ahol üríthet és eláshatja a dolgot majd ezt folyton takarítom és cserélem,csak nagyon sűrűbb kell mert hamar kimegy egy tepsi föld.Arra gondoltam ideje lenne macskaalomra váltani egy ismerősöm azt mondta van valami csomósodó amiből az összecsomósodó részeket külön ki lehet dobni a többi részét lehet tovább használni.Nos nem tudom meddig bírja egy zsák ,nem tudom mekkora kiszerelések vannak és milyen áron.
Ez pl jó fajta lehet meg mennyi ideig bírhatja egy ilyen zsákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!