Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Legjobb csomosodó és nem...

Legjobb csomosodó és nem porosodó macskaalom?

Figyelt kérdés

Most fogok egy cicát örökbefogadni és szeretném megtalálni a legmegfelelőbb macskaalmot, ami csomosódik, de nem porzik és "jól" tartja a szagokat, lehetőleg nem horror áron.

Kinek mi vált be eddig és miért?

nov. 25. 07:26
 1/10 anonim válasza:
100%
Benek corn cat, kukoricából.
nov. 25. 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem fog tetszeni a válasz, de a legjobb macska alom a beton alapú. Viszont ez sajnos porzik, de ez köti meg legjobban a nedvességet és ez a legolcsóbb.

A második legjobb a fából készült. Ez is elég jó nedvszívó és nem is porzik. Árban már drágább. 10l 5 ezer Ft körül mozog.

És végül van a harmadik horror áron, aminek viszont nincs szaga, nem porzik és nagyon jó nedvszívó. Ezek a "kavicsok". Szilikonos macskaalom. Én párszor vettem az évek alatt, mert nem is ragad le az almos tálca aljára és könnyű volt vele a dolgom. :) De nagyon drága...🥲

nov. 25. 08:26
 3/10 bazaltkaroly ***** válasza:
76%

Az Aldis számomra a legjobb. Most dizájnváltás volt, de kipróbáltam, és ugyanaz. Egész jó árban van, nagyon picit porzik, amikor kiöntöd és jól csomósodik. Letapad a tálca aljára, de könnyen fel lehet kaparni.

A másik az a Cirmi kamilla illatú. Az illata is jó, és az állaga is, viszont kisebb kiszerelésű, és drágább.

Szilikonosat egyszer próbáltam, és nagyon rossz volt, de én valószínűleg csak rossz márkát fogtam ki, de abból egy jobb is megéri a próbát.

nov. 25. 10:21
 4/10 kutyafule4 ***** válasza:
75%
A szilikonos a kakira nálunk nem vált be, csak ráragadt néhány kristály.
nov. 25. 10:48
 5/10 anonim válasza:
80%
Nekem a szilikonos nemigazán jött be, mondjuk nem is csomósodik, porol. De az aldis tényleg elég jól működik, ára is kedvező, kevésbé porzik mint a szilikonos.
nov. 25. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a grain cat
nov. 26. 08:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A kukorica alapú alom baromi jól hangzik, vettem is olyat.

Az én hülye macskám viszont elkezdte enni. Komolyan, belemászott szépen, és mint a markológép. Még jó, hogy ott maradtam figyelni, hogy tetszik-e neki az új alom.

Kivettem, rohant vissza, pedig eskü jó minőségű táp van előtte állandóan :D Még arra is képes voltam, hogy az almoskukából kihalásszak egy kicsit, és beledobáljam az új alomba, de nem hatotta meg az sem, simán ette volna tovább.

Szóval aznap csórit inkább kizártam a fürdőszobából, és délután rongyoltam haza egy másik fajtával.

Szóval ezzel óvatosan, nagy bajt tud okozni, ha megeszi

nov. 26. 10:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az Aldist javaslom én is, nem különösebben porzik, pedig az én cicám akkora vehemenciával kapar percekig, hogy Kínáig leérne.
nov. 26. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Az a neve Cirmi.

Csomósodó macska alom. 5 kg 1200 Ft én itt a helyi kis állatkereskedésbe vettem nem tudom hol lehet még ilyet kapni.

Csomósodik nagyon jól, nem porzik sztem nagyon jó.

nov. 28. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

9. voltam.

nov. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!