Szilikonos vagy csomósodó macskaalom a jobb benti cicáknak?
Tényleg igaz hogy a szilikonos jobban fogja a szagokat mint az aktívszenes csomósodó?
Eddig szilikonost vettem, de takarékosabbnak tűnik a csomósodó abból a szempontból hogy ott tényleg csak a pisit dobom ki,(ez tényleg így van?) de ha nem fogja olyan jól a szagokat akkor inkább maradok az eddiginél.
Biokat's csomósodóst néztem ki.
A csomósodós vált be nálunk is, viszont a Biokatstől a falra tudtam volna mászni, nem is vettem azt többet. Valamiért ezt sikerült sokkal jobban széthordaniuk lakáson belül, mint bármelyik másikat, még a lámpabúrában is Biokats almot találtam, hát úgy voltam vele hogy ilyen a világon nincs... :'D
Úgyhogy Tigerino Canadát szoktam venni általában, nem a legolcsóbb, de eddig ez a leggazdaságosabb és porszegényebb. Kipróbálási és költséghatékonysági szempontból viszont vettem előző hónapban egy zacskó Super Beneket meg egy Sepicatet is, ezekkel sem volt különösebb probléma (a Sepicattel csak annyi, hogy porzik mint az állat, viszont a nedvszívó képessége az lekörözte a Tigerino Canadát is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!