Tescoban vettem macskaalmit, cleo szilikagéles alom 1549 ft/3.8 liter. Milyen minőségű és kinek milyen tapasztalata van vele?
Figyelt kérdés
Plusz hogy hogy a szagokat mennyire szívja el illetve meddig tart ki.#Tesco #macska #macskaalom #cica #alom #szilikonos macskaalom #Cleo macskaalom #szilikátos alom #szilikagéles alom
2020. jan. 5. 18:21
1/11 anonim válasza:
Én nem látok márka-függő különbséget a szilikonos almok között. Szagelszívó tulajdonságuk nagyon jó, és elég kb. két hetente cserélni. A kakit minden nap kiszedem és az egészet átkavarom a lapáttal, hogy a pisis rész kiszáradjon.
Egyébként az aldissal jársz legjobban, az 8 literes és 2000 ft.
2/11 anonim válasza:
Ja, így az aldis kb. két hónapra elég.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.🙂🙂
2020. jan. 5. 18:41
5/11 anonim válasza:
En tescos Bruno-t veszek, mondjuk a csomósodósat szeretem. Ha a kakát kiveszem, )és legtöbbször a pisit is ki lehet venni egy darabban, főleg az első napokban), így hetente egyszer cserélem le az egész almot. 750 Ft 10 kg, és elég sokáig elég.
6/11 anonim válasza:
Ki mit szeret. Én gyűlöltem a csomósodót, gusztustalan volt és untam az állandó "gombóc-vadászatot".
A szilikonos praktikus, csak szörnyen zörög, amikor lelkesen kaparja a macsek.
7/11 anonim válasza:
Utolsó, az nem gusztustalan, hogy 1-2-3 hétig benne áll a kettő liter húgy, amit a macska minden almozáskor végig kapar/tapos? Aztán úgy megy az ágyra. A csomósodó, bár poros, piszkosabb, de higiénikusabb, mert a gombócon belül tartja a cuccot, megszárad és a macska sem kaparja szét a már összeáll gombócokat. És egyszerűen ki lehet lapátolni és az alom olyan, mint frissen: tiszta és száraz.
8/11 anonim válasza:
Nem áll benne a húgy, mert a szilikagél magába szívja, ez a lényege. Kémiai laborokban is használják abszorbensként.
Egyébként kb. 15 éve macskázom, többféle almot próbáltam, úgyhogy tapasztalatból írtam. A csomósodó volt a legrosszabb.
9/11 anonim válasza:
Csak szilikagélest használok. A civilizáció áldása.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.hát 3 bapja használjuk és egyszerűen imádom.semmi pisiszag.Kakit rögtön kiveszem amikor csak tehetem.Ha hazaérek nincs a kakinak szaga se.Legközelebb a multifitet kipróbálni.De ez a cleo is tök jó.Sztem ez egy jó vásárlás volt🙂🙂
2020. jan. 7. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!