Miért ilyen büdös az alomtálca?
Rohadt büdös az alomtálca, tömény sz#r szagú, amit a macska is átvesz, amíg elvégzi a dolgát. Hiába sikálom ki domestossal, másnapra ugyanolyan. Fedett tálca amúgy, az aljába zacskót szoktam rakni, arra megy az alom, de a tálca teteje is förtelmesen büdös. Nem értem miért ilyen büdös, otthon a szüleimnél is voltak és vannak is macskák, ott mégsem büdös a tálca és a macskák sem veszik át a szagot.
Naponta van takarítva. Mit csináljak? Minden nap nem fogom domestossal sikálni, mert az nem állapot, de ez a szag sem.
Régen Purina One-t, most Carnilove-ot, néha alutasakost, de az ritka.
Arra tudok gondolni esetleg, hogy a szüleim háza nagy, kertes, emeletes, ezért nem érezni a bűzt, mi meg panelban lakunk.
Régen otthon volt olyan, hogy 5 macskánk volt egyszerre és csak egy tálca volt, anyám a legolcsóbb 100 Ft-os konzervet vette nekik, mégse volt szag.
Próbáltam már a legolcsóbb Sparos macskaalomtól kezdve a drága fressnapfosig mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!