Miért ilyen büdös a kiscicánk ürüléke?
Mielőtt valaki rámtámadna:tudom, hogy az élőlények ürüléke büdös, és amikor állatot vállaltam felkészültem erre.
Ez a kiscica a harmadik macskánk. 4 napja hoztuk el a menhelyről, testvéreivel együtt dobták ki a menhely elé még mikor egész picik voltak. Most 5 hetes lehet.
Az ürüléke sokkal büdösebb, mint az előző két cicánknak. Ez amiatt van, hogy ilyen pici? El fog múlni?
Nedves tápot Animonda Carny-t kap, szárazat pedig Happy Cat-et. Mind a kettőből kitten változatot.
Eszik-iszik rendesen, a széklete normális állagú, talán egy nagyon picit híg. Az első 1-2 napban ami után elhoztuk, hasmenése volt, de gyorsan elmúlt.
Az állatorvosnál legutóbb tegnap volt kontrollon, egészséges volt.
Szóval, ez el fog múlni, vagy neki egyszerűen ilyen szagú a széklete?
A Happy Cat száraztáp tényleg nem nagyon vált be, de nem is ezt rendeltem. A zoopluson Applaws vettem, de megrendelés után közölték nincs raktáron vagy ilyesmi, és ezt hozták ki. Ha elfogy a csomag, átváltok másra.
Viszont az Animonda Carnyról elég jókat hallottam. Nagyon jó az összetétele, 80%-a hús.
Etessek más nedvessel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!