Zárt alomtálca 100%osan benn tartja a macska ürülék szagot?
Szilikátos/szilikonos alommal.
Első macskám lenne, minden tanácsot szívesen fogadok
Attól függ. Ha naponta kiszeded a használt részt, akkor rendben lesz.
De ha sokáig benne marad, akkor ugyanúgy ki fog jönni a szag.
Inkább a látvány ellen véd a zárt alom és a cicának is nyugodtabb úgy.
A cica WC-re gondolsz?
Olyat vegyél amiben van szén szűrő lap ez szagtalanít kb. félévente cserélni kell, de csak pár ezer ft.
Nekem is ilyen van és nem jön ki a szag max. ha kakil és amikor jön ki a macska az ajtón.
Semmit nem ér.
Drágát vettem, beraktam egy szekrénybe, csak akkor nem érzem, ha be van csukva a szekrény ajtaja. Drága alma van a macskának, catsbest.(jó a lábának, jó a körmyezetnek), mellette illatgyöngyök az alomban.
Most a zárt macskaalom a szekrényben van és annak az ajtajára szerelek egy macskaajtót, drága, jól záródó fajtát.
Ha nem kaparja el tökéletesen a cica, nem csak frissen érezni.
Van szénszűrő a zárt alomtálcában.
Nem tudsz egész nap otthonlenni a macskával, fog benne állni sokat, az is lehet, hogy nem egy adag.
Szia!
Dm- ben lehet venni aktív szenes, csomósodó almot. Azt használom és, ha tényleg kiszeded naponta többször is a dolgokat nincs szaga. Nem olcsó, de megéri.
Köszi szépen mindenkinek ment a hasznos.
Ez az 1 dolog van amiért félek belevágni a macska tartásba. Kutyám van bent sokszor ő is pelusra végzi a dolgát míg dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!