12 liter, vagy 12 kilogramm? Melyik a több?
Nincsen a közelemben fressnapf, és megvallom őszintén sosem figyeltem. Van a Premiere white sensation alom, vennék kipróbálásra, de az 12 liter! Az illatosított premier 12 kilogramm!
Melyik a több?
Körülbelül megegyezik a "hatékonyságuk", mindkettő kb. a súlyának 3-szorosát tudja felvenni nedvességileg.
A white sensation szerintem csak azért drágább mert még külön el is színeződik (ami egyébként brilliáns ötlet).
A Fressnapfos szórólapon a sima illatosított (levendulás) Premiere Excellent is 12 literesnek van írva mikor az 12 kg. Azt az almot én is használtam, onnan tudom :) (Most direkt utánanéztem és itt a link is -látni lehet hogy a fülszövegben liter van, a csomagon magán pedig kg- : [link] )
Azért gondolom hogy ugyanolyan kiszerelés a 12 l-es is ebből a White Sensationből, csak néhol kg-ot, néhol meg litert írnak. Azt tudom hogy a szilikonosnál pl. csalóka, mert ott a nedvszívó képességét írják literben és nem a csomag tömegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!