Milyen halakat ajánlotok 63 literre?
A nagyobb gurámiknak ez kicsi hely, egy darab bettát tarthatnál vagy egy mézgurámi párt - melléjük pedig mondjuk 6-8 parázslazac.
Én az algázókat nem nagyon erőltetném, az oto lágyvizes, az anci nem eszik algát és a hely is kicsi neki.
4-5 cm a mézgurámi, gyönyörű, színes hal, ekkora helyre ne nagyon akarj nagyobbat. A kékgurámi 15 centire is megnő, neki már 120 liter a minimum.
Ha meglenne 70-80 liter az akvárium, akkor rajhalból mehetne vörösneon is, vagy mondjuk ékfoltos razbóra, esetleg titteya.
Nah, akkor a szűréssel nem lesz baj, ha tettél bele valami értelmes töltetet, mert a gyári sajnos elég dísz kategória.
Én közülük választanék:
Én személy szerint tuti csigasügeret tartanék ekkorában, ha nem, akkor ahogy Murr, én is parázslazacot vennék, az szép tud lenni csapatban. Algaevőnek otokat vennék, azért a törpe szívóharcsa nem olyan problémás víz szempontjából, simán meg van az enyhén kemény vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!