Mennyit költesz havonta a macskádra?
Havi szintem, ami a kaja meg az alom, az kb 10-15.000 forint. Háromhavonta kapják a féreghajtót pluszba, de az pár 100 forintos tétel.
Bolhairtót sosem kaptak, mert az életben nem volt bolhás egyik állatom sem, a macsekok meg bentiek.
Nekem két macskám van. Azt hiszem, nem én leszek a reprezentatív példa.
- alom: 10000 ft
- eledel: kb. 14000 ft
- juti: 900 ft
- állatorvos havonta (egészségfelmérés, karomvágás, bolhacsepp, egyik bűzmirigyével folyton gondok vannak) 9000 ft + évente egyszer oltás az ha jól emlékszem, 5000 ft körül van/macska
- játék változó, havi egy ezresembe biztosan belekerül, mert mindig eltörik a pálcásat, de ha találok valami jópofát, általában megveszem, külön játékosládájuk van.
- Párhavonta 700-at rászánok a kerámia tálkájuk cseréjére is, mert amilyen böszme vagyok ébredés után, sokszor rálépek és lepattan a pereme.
Durván számolva nálam 22000 ft-ra jön ki egy macsek, ebben nincs benne az éves oltás és az extra játékok, tálak, a széttépett kaparó sunyi cseréje meg a többi hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!