Hogyan csepegteted a macskádra a kullancs elleni szert, ha a macskád ezt utálja, és már akkor menekül, amikor te még csak latolgatod, hogy ezt a gaztettet hogyan lenne célszerű végrehajtani? Ráadásul segítséged nincs és csak két kezed van.
Ne előtte bontsd fel. Simogasd kicsit előtte, de ne tétovázz. Utána valami kis jutifalit adj neki engesztelésképp.
Elkapod a grabancánál fogva, esetleg plédet dobsz a fejére stb. A tarkónál összecsíped a bőrt és a szőrt félrehúzva jó alaposan bedörzsölöd. A macskával nem lehet cicózni, kemény kéz kell hozzá. Az én kvázi tank méretű macskámat az állatorvosnál is 2 fogjuk le, míg a másik doki megvizsgálja, úgyhogy megtanultam, hogyan kell gyógyszert beadni, injekciózni, cseppenteni...! 🤣
Megtörtént. A legaljasabb módon támadtam, aludt. Köré települtem, s ahogy írtátok, láb közé szorítottam. Rudolfunk már csak a művelet végére tért észhez.
Ahogy az eredményt egyáltalán ellenőrizhettem, ment a bőrére is, meg a szőrére is. Mitagadás, remegett a kezem.
Köszönöm, hogy segítettetek!
Törölközőbe csavarom, hogy ne tudjon kapálódzni. Így betekerve a földre nyomom, a lábammal fogom a földhöz, közben a grabancánál fogom, másik kézzel cseppentek.
Sajnos tekercs nélkül kiszedi magát. Meg össze is karmol és eldobja magát. Így moccanni se tud:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!