Csomósodó macskaalom mennyire tapad rá a székletükre? Le lehet húzni a wc-n?
Figyelt kérdés
Mármint csak a kakijukat húznám le semmi mást (mint eddig a szilikátosnál), de nem tudom mennyire fogja majd be és le lehet-e úgyis.ma 12:08
1/6 anonim válasza:
Attól függ a rátapadt alom mrnnyisége, hogy mennyire nedves, ami kijön. Meg hogy mennyire ássa be.
Semmiképp sem ajánlom lehúzni ( a szilikátosat se), mert azt hoszed, hogy ha lemegy, akkor nincs probléma, de valójában a komolyabb dugulások a csőven, lejjebb kezdődnek, szűkülni kezd a csőátmérő a rárakódott cucc miatt, és úgy dugul el, sokszor annyira, hogy csak ( főleg a régebbi csövek) szétrepednek, aztán csőtörés.
2/6 anonim válasza:
Nem az számít, mennyi ragad rá, mert felgyülemlik a csövekben és az okozza a problémát. Csak és kizárólag azt szabad wc-n lehúzni, amire fel van tüntetve, hogy szabad! Nem oldódik fel az alom, eldugítod, tönkrevágod a rendszert. Szilikátosat is tilos!
4/6 anonim válasza:
Én se húznám le. Hozzáteszem, hogy semmiféle alomból kibányászott kakit se, nem csak a bentonitost. Tudom, zavaró, hogy 500 tekercs zacsit el kell használni hozzá, meg levinni a közös kukába, hogy ne büdösösjön a lakásba, de ez van.
5/6 anonim válasza:
Ha egyszer-egyszer beledobsz egy darabot, amit mondjuk kihordott épp és van rajta két szem alom, attól nem lesz baj, de ebből nem lehet rendszert csinálni, mert hosszútávon úgy beleköt a csövekbe, mint a cement. És ráragad a kakira, mert a macska elássa ugye általában.
6/6 anonim válasza:
Nem húzd le, eldugítja a wc-t. Nálunk konkrétan a teljes társasházban folyt vissza a cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!