Szeretitek azt, egyáltalán szoktátok hagyni a cicátoknak, hogy megnyaljon titeket?
Figyelt kérdés
dec. 1. 13:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1/8 anonim válasza:
Hát nem az hogy szeretem, de nem olyan kellemetlen, az érdes nyelve miatt, mint amikor a kutya nyal meg a párizsi nyelvével brrrrr…
2/8 anonim válasza:
Én nem szeretem, pont az érdes nyelve miatt. Csak akkor szoktam hagyni, ha valamit direkt lenyalni adok neki, mármint valami finomat.
4/8 anonim válasza:
Nem kellemes, de szoktam hagyni, kivéve, ha zavarban, amit csinálok. Kedveskedni akar ezzel.
5/8 anonim válasza:
Engem csakis akkor nyalogat, ha odatartom hozzá a hajam. De azt is csak ösztönből csinálja, mert szőrnek nézi, és tisztogatni kezdi. :)
6/8 anonim válasza:
Szeretem. A macska ezzel is a szeretetét fejezi ki.
7/8 anonim válasza:
Szeretem!
Olyan aranyos :D
Meg különben is, ha szeretetből elkezd nyalogatni, akkor vegyem el a kezem?! Hát, biztos hogy nem fogom! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!