Melyik főzeléket szeretitek legkevésbé, vagy egyáltalán nem az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
okt. 18. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Sárgaborsófőzelék.
Kelkáposztafőzelék.
Spenót.
Tökfőzelék.
Finomfőzelék.
Más főzelék, leírom.
53 szavazat
1/20 anonim válasza:
Két főzeléket nem szeretek, nem is eszem soha: finomfőzelék és a sóska. Minden más jöhet :-)
2/20 anonim válasza:
Minden főzeléket szeretek. De tényleg mindegyiket.
3/20 anonim válasza:
Egyedül a sárgaborsót eszem meg, ha nagyon muszáj, a többit utálom az itt felsoroltak közül. Ami jöhet, az a bab, lencse, zöldborsó.
4/20 anonim válasza:
Csaka spenótot szeretm.
De a zoldbabbal es a krumplival is kifutok a vilagbol
5/20 anonim válasza:
Sárgaborsó, kelkáposzta, spenót. Nincs az a pénz, mert úgyis kihánynám azonnal.
6/20 Metionin válasza:
Ezekből csak a finomfőzeléket eszem meg de amúgy a paradicsomos káposztafőzeléket szeretem még. Igazából nálunk sosem volt otthon főzelék, a menzás meg mind borzalmas volt, kivéve az említett kettőt. A sárgaborsónak, tökfőzeléknek a szagától is rosszul vagyok, spenót- és kelkáposztafőzeléket sosem kóstoltam.
7/20 anonim válasza:
A spenót- meg a tökfőzeléket a számba se vagyok hajlandó venni, szóval még az is lehet, hogy finomak 🙂 A többit már kóstoltam és kösz nem.
9/20 anonim válasza:
A tökfőzeléket nem szeretem, mert olyan nyálkás trutyi, de lehet ha jól van elkészítve, és éhes vagyok lehet megenném.
10/20 anonim válasza:
A felsoroltakból a kelkáposztát nem vagyok hajlandó megenni, a szagától is rosszul vagyok. A sárgaborsót meg a finomfőzeléket nem szeretem, de megeszem ha nincs más. A tökfőzit és a spenótot imádom 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!