Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik főzeléket szeretitek...

Melyik főzeléket szeretitek legkevésbé, vagy egyáltalán nem az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

okt. 18. 11:23
1 2
 11/20 Mad Max2 ***** válasza:
100%

spenót és a sóska kivételével minden főzeléket megesezm

A legtöbbjét kimondottan szeretem is.

okt. 18. 20:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Sárgaborsó, kelkáposzta és tökfőzeléket nem tudom megenni.

Gyerekkoromban mondták, hogy majd ha katona leszek megeszem, mert nem lesz más. Ott sem ettem meg, inkább üres kenyeret ettem.

Egyébként ezeket a zöldségeket más formában megeszem.

okt. 18. 22:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A tökfőzeléket ritkán kis mennyiségben megeszem. A többit szeretem. A krumplifőzeléket nem szeretem még. Vagy inkább nem rajongok érte túlzottan, de megeszem azt is.
okt. 18. 23:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A felsoroltak közül egyiket sem. A krumpli- és a babfőzeléket szeretem, utóbbit legjobban fehérbabból.
okt. 19. 09:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden zöldséget megeszek, de főzelékként ki nem állhatom: tök, kelkáposzta. Felénk a kelkáposztafőzeléket pulutykának hívják és a mai napig vallatni lehetne vele. Ha nagyon muszáj lenne, a tökfőzeléket meg tudnám azért enni.

Kedvenc főzelékeim sorrendben: borsó, bab, krumpli, lencse, sóska. A spenót semleges, de annyi finom spenótos étel van, hogy vétek szerintem főzeléket csinálni belőle.

okt. 19. 09:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Zöldbabfőzelék, "jó" kis szálkás zöldbabból... 🤢

Szeretem a zöldségeket, de ezzel a világból ki lehetne kergetni.

okt. 19. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
:)
okt. 19. 17:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Finomfőzeléket egyáltalán nem, a tökfőzelék semleges, a többi kedvenc. A finomfőzelék az egész családomnak egy rossz kutyulék. Levesben rendben van több zöldség, de főzinél nem működik nekünk.

35/F

okt. 19. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:

18+

Egyébként a tökfőzit anyum jól készítette és én is jól készítem, de nem egy konkrét kedvenc. Például régóta le van nálam fagyasztva tök, de még várakozik.

okt. 19. 22:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak kétféle főzeléket szeretek: zöldborsófőzelék és finomfőzelék. A többit utálom, a kelkáposztafőzelék szagától egyenesen hányingerem van.
okt. 19. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!