Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nőstény cica ivartalanítás...

Nőstény cica ivartalanítás után másnál is széttépte magán a kisruhát?

Figyelt kérdés
Nem is pontosan a ruhát, csak a hasrészt, ahol a seb van neki. Elvileg 10 napig kellene rajta lennie, de ez a 4. nap és alig van rajta már anyag a pocijánál… Van így értelme egyáltalán annak, hogy rajta van?

szept. 7. 11:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Csinálnak ilyet, igen. Zavarja őket a seb, a varrat. Előbb fáj, aztán később viszket, amikor gyógyul.

Talán a gallér jobb megoldás lett volna, bár azt is utálják - sőt -, és le is szokták operálni magukról.

Próbáld még pár napig rajta tartani a ruhát.

A sebe szépen gyógyul a megítélésed szerint? Nem vörös, nem duzzadt, nem gennyedzik?

szept. 7. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szedd le rola a ruhat es kapjon egy gallert.
szept. 7. 12:00
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk idén lett ivartalanítva 2, és az orvos egyikre se tett se gallért, se ruhát. Nagyon szépen és gyorsan gyógyultak a sebeik.

El se tudok képzelni olyat, hogy egy kutya vagy macska ne szedné szét a sebe fölött a ruhát, amitől nem tudja "kezelni" magának a sebet.

szept. 7. 12:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
szept. 7. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem most gallér van a macskának de megőrül tőle. A kis ruha sokkal jobb ivartalanításnál. Csinálj neki egy másikat házilag ami picit bővebb a hasánál hogy ne dörzsölje az anyag. De hagyd rajta mert ha most kikezdte ruhán keresztül ha leveszed róla ki fogja szedni a varratot magának
szept. 7. 14:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Semmit nem látok, ami rosszra utalna, nincs se pirosság, se genny… a seb maga is alig látszik.
szept. 7. 17:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Az állatorvos mindenképpen ruhát akart rá tenni, nem gallért
szept. 7. 17:06
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Az én cicámnak életmentő műtétje volt, ruhát kapott. Olyan szépen viselte, hogy el sem hittem volna. Soha nem piszkálta, sőt, amíg rajta volt sokkal bújósabb volt, mint máskor. Nagyon jól is állt neki :)
szept. 7. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:

A ruha kényelmesebb mint a tölcsér.

Vegyél rá egy újat aztán még 4 napig van haladékotok mire széttépi azt is.

szept. 8. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Az enyém is levetkőzött 2 nappal a műtét után, de ő a varratokat is kiszedte és újra kellett műteni mert kijött a sérve.

Szerintem az a legbiztonságosabb ha rajta van a ruha.

szept. 9. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!