Az állatorvosnak kell valamivel igazolnom, hogy az enyém a macska, mielőtt ivartalaníttatom?
Nem kér az állatorvos semilyen paprt ha ivartalanításra viszed a macsakát.
Mi mindig befogaduk az utcáról macskákat általában fiatalabbakat mert vagy kirakták őket vagy elkoboroltak, vagy legutobb épp a fagyhaláltól mentve fogadtuk be. S ilyenkor mindig jön a közelező oltás , majd pedig az ivartalanítás a megadott korban.
De soha nem kértek a macskákkal kapcsolatban papirt.
Csak pénzt
Engem így húztak le vagy 150 ezer Forintra, mert elkezdtem etetni a szomszéd macskáját, majd végül nálam kötött ki sírva a cica, akiből félig kilógott egy halott kiscica. :(
Gödöllői tetvek levettek végül vagy 150 ezerre...
Nem bírtam egyszerűen nézni a cicát, ahogy szenved.
Nem kérnek ezek semmit, csak pénzt, de abból jó sokat.
Nem. Mond azt, hogy van a közeledben egy kolónia, nem szeretnél több macskát a környékedre. Lényeg, hogy fizess.
De a nőstények ivartalanítás után még 2 hétig minimum tölcsérrel szaladgálnak, varratszedésre is vinni kell, ill. jön a hideg idő, le lesz borotválva a hasuk. Biztosítani tudsz nekik egy helyet, ahol átvészelhetik? Van egyáltalán tapasztalatod ilyenben? A műtét előtt 24 órával már nem ehetnek, ihatnak, mert egy esetleges hányás műtét közben vagy után a halálukhoz vezethet. Megfulladnak. Valamint a fiúkat még bő 12 óráig nem is lehet elengedni, annyira kábák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!