Ivartalaníttatni szeretném a nőstény macskámat. Ez az ár szerintetek drága, átlag, vagy olcso? 23000ft
Szerintem elég drága. Igaz, mi debreceniek vagyunk, de mi most ivartalanítottuk a kislány cicánkat 17.000 ft-ért, ebbe minden benne volt, még a gallér is.
Szerintem azért nézz utána, máshol mennyibe kerül, meg esetleg az ismerőseid között is kérdezz rá, ők kit ajánlanak, lehet, más orvos sokkal olcsóbban megcsinálná, de nem annyira megbízható, akkor már inkább a drágábbhoz vidd.
Nekem a 9 kg-os Maine coont tavaly ivartalanították tavaszi akcióban 12e Ft-ért. Szerintem is drága, akit találtál. Ilyenkor tavasszal rengeteg helyen hirdetnek akciót.
Persze nem az ár a legfontosabb, de ha találsz egy jó állatorvost, kérdezd meg, hogy nem lesz-e nála akció. Szinte mindenhol van "szezonban".
Itt 18, nem a legolcsóbbak, de nagyon jók. Igaza van az egyik válaszolónak abban, hogy most lesznek ivartalanítási akciók biztos találsz számodra megfelelő állatorvost.
Ez NAGYON DRÁGA!
Ennyiért már kutyánál is megcsinálják máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!