Egy éves ivaros perzsa kandúr jól kijönne egy ivartalanított egy éves házi kandúrral?
Figyelt kérdés
Mindketten 1 évesek. A házi kandúr kicsit karakteres a perzsa pedig nagyon szelíd.aug. 17. 10:23
1/4 anonim válasza:
Nem fajta függő, ez inkább macska személyiségétől függ.
2/4 anonim válasza:
Ivartalanítani kellene a perzsát is. Amíg ivaros, semmilyen másik macskát nem vinnék hozzá, mert konfliktus lesz.
3/4 anonim válasza:
Talán, valószínűleg. De nem tennék rá pénzt, mert macskafüggő.
4/4 paradicsom31 válasza:
Ahogy írták, függ a személyiségtől. AZ én 2 éves ivartalan benti cicám senkit nem tűr meg saját magán, illetve rajtam és a páromon kívül. Ha másik macskát lát, azonnal ideges lesz.
Anyósoméknál már más a helyzet, ott két kandúr van bent, egyik hamarabb lett ivartalanítva, mint a másik. Ők jól kijönnek.
Viszont én mindenképpen ivartalaníttatnám a perzsát, mivel összevissza fog jelölgetni, ha odaviszel egy másikat a házhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!