Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meg lehet tanítani a macskát,...

Meg lehet tanítani a macskát, hogy ne menjen be a hálószobába, ne másszon fel az ágyra egy új lakásban, ha azelőtt ahhoz volt szokva?

Figyelt kérdés
Összeköltözés előtt állunk, kedvelem a barátom macskáját, de jobban szeretném, ha az ágyunkba nem mászna be, egyrészt a szőrök miatt, másrészt nem tudok nyugodtan aludni, ha a lábamon fekszik.

szept. 2. 23:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

16

Meg jo, hogy azt nem en irtam, de mindegy.

szept. 3. 10:37
 22/24 anonim ***** válasza:
31%

18: én ezzel teljesen egyetértek, pont erről szólt a hozzászólásom, hogy ez agyrém, hogy ilyen szinten kell a kutya seggében lenni. És akkor ugyanez az ember gyereket nem akar, mert az korlátozza :D Hát, bekorlátozza ő saját magát a kutyájával még jobban. Szerintem se normális, de rohadt sok ilyen van.

21: ok, akkor nem neked szólt, viszont akkor nem teljesen értem, hogy miért vettem magadra, mikor írtam, hogy mindkét oldal részéről gáz, ahogy nyilatkozik a témában.

szept. 3. 10:55
 23/24 anonim ***** válasza:
Csukd be az ajtót. Probléma megoldva
szept. 3. 11:52
 24/24 anonim válasza:
48%

Biztos zavarná a gyerekem ez tény, mivel nem szereti a gyerekeket.

Ez beteg elme.

És nem, még mindig nem ugyanaz egy gyerek, és egy kutya.

Felelősség is más.

Ha a gyereked nem kapja meg a kötelező oltást elveszik tőled mert alkalmatlan vagy és veszélyezteted. Ha a kutyádat nem oltatod be senkit nem érdekel….

Más egy ember és más egy állat.

szept. 3. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!