Meg lehet tanítani a macskát, hogy ne menjen be a hálószobába, ne másszon fel az ágyra egy új lakásban, ha azelőtt ahhoz volt szokva?
Nem kell hogy életcélod legyen, de az én gyerekem nem piszkos koszos ahogyan itt leírtad korábban.
Most jutott eszembe hogy mi bajom van a kutyabzikkal!
Az hogy gyerekellenesek.
És aki nem szereti a gyerekeket meg undorodik tőlük az beteg elme.
*állatszerető emberek: léteznek*
Gyerekb*zik: mekkora beteg elmék vagytok, hogy nem vágytok arra a nyomorúságos életre, ami nekünk van gyerekkel, miért nem akartok testileg, lelkileg, idegileg, anyagilag leamortizálódni, hogy van képetek a saját lakásotokban állatot tartani!! És mellette még szabad életet is élni, mert nem köt le egy gyerek! Betegek vagytok!
11
Meg jo, hogy macskaim vannak :D te meg akkor gyerekbuzy vagy ? Ha valaki szeret valamit, akkor egybol buzy lesz? Ilyenkor annyira kivancsi vagyok, milyen csavo az, aki felcsinalja ezeket a noket, istenem…
Beteg elme, aki nem szereti a gyerekeket ?🤣 kepzeld, a legtobb sorozatgyilkos es gyilkos pont onnan indul, hogy allatokat kinoz (tehat elsodlegesen azokat nem szereti) aztan jonnek csak az emberek. Ugyhogy en azon gondolkoznek, hogy ilyeb mentalitassal minek van ket kutyad.
Öhm, nekem van férjem, két gyerekem, mellettük két macskám és egy kutyám :D Az állatok bejáratosak a házba. Középút nem létezhet? Mármint hogy nincs szeretethiányom, van családom, normális életem, de azért szeretem az állatokat is és szeretem, hogy vannak körülöttem, nem vagyok se gyerek- se állatellenes?
Egyik véglet se normális, mármint lehet nem szeretni a gyerekeket és nem akarni gyereket, lehet nem szeretni a kutyákat/macskákat és nem akarni otthonra, de ahogy megnyilvánultok a témában, az okádék mindkét oldalról, bocs. Az is szánalmas, aki a gyerekeket fikázza ocsmányul, meg az is, aki ugyanígy beszél az állatokról.
"mekkora beteg elmék vagytok, hogy nem vágytok arra a nyomorúságos életre, ami nekünk van gyerekkel, miért nem akartok testileg, lelkileg, idegileg, anyagilag leamortizálódni, hogy van képetek a saját lakásotokban állatot tartani!! És mellette még szabad életet is élni, mert nem köt le egy gyerek!"
Bár igazad van, valóban nem a gyerekekre mocskolódtál, csak igen agresszívan leszóltad az összes gyerekes életét, ami ugye nyilván a gyerek miatt szar (szerinted).
Btw, az ilyesmi teljesen az adott egyéntől függ, nekem 3 kutyás barátnőm van, egyiknek sincs gyereke, de olyan szinten köti őket a kutya, hogy én a 2 gyerek és 3 állat mellett szabadabb életet élek, mint bármelyikük. Mert nem tudunk elmenni nyaralni, mert mi lesz a kutyákkal, 6-ra haza kell mennem, mert a férjem elmenne otthonról és Fifikét nem lehet egyedül hagyni, mert szeparál stbstb. Ez teljesen agyrém szerintem, és kizárólag ők tehetnek róla, mert majomszeretettel lógnak a kutyán, és képtelenek határokat húzni. De ugyanezt elmondhatom pár gyerekes ismerősről is, csak épp te kisarkítottad a hozzászólásodban a gyerekesekre. Hát, kutyásból is van ilyen, gyerek nélkül, pedig lássuk be, normál esetben egy kutyát azért valóban otthon kéne tudni hagyni egyedül, míg egy gyereket tényleg nem lehet.
Hogy lehet összehasonlítani gyereket, kutyával?
Ez most jött amúgy kb 20 éve.
Ott egy hatalmas udvar, és viszik sétáltatni a fifikét.
Meg nem maradhat otthon egyedül?
Ezek az emberek tényleg valami komoly hiányt akarnak pótolni a kutyával.
Egyik ismerősöm nem kiváncsi az apjára, nem szereti a gyerekeket , azt mondta az az életcélja hogy milliomos legyen, és folyton a bíróságra jár mert valakit mindig feljelent apró cseplő dolgok miatt.
Na és ez az ember jár a kutyamenhelyekre, onnan szedi össze a kutyákat magának, pózol a kutyákkal, túl simogatja őket, szinte már a kutya nemiszervénél.
Neki van valami nagyon nagy gebasz a lelkében, van valami végtelenül gonosz és ezt akarja a kutyaimádattal leplezni.
Azt hiszi magáról hogy ha szereti a kutyákat akkor ő jó ember.
Vagy ezzel akarja mutatni a világnak hogy ő jó ember.
Mindegy hogy mindenkin áttapos, mindenkit feljelent .
De téged mit zavar ennyire Fifike? Őket meg biztos a te udvaron ordibálva játszó gyerekeid zavarják. Akikre mi is mondhatnánk azt, hogy biztos szeretethiányból szülted és valamit pótolni akarsz velük az életedben. Férjed meg aztán végképp csak azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!