Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak így a hozzánk...

Mit csináljak így a hozzánk betévedt kiscicával?

Figyelt kérdés

Egy sovány, beteg macska tévedt be hozzánk. Kiderült, hogy az egyik szomszédé. Jeleztük neki, hogy vigye el orvoshoz, mert már se nem evett, se nem ivott. Azt mondta, őt nem érdekli, dobjuk ki valahova.

Mi megsajnáltuk, elvittük orvoshoz múlt héten. Rengeteg baja van, még most is gyógyszert kell szednie. Úgy gondoltuk akkor megtartjuk. Ha meggyógyul, jöhet az oltás, ivartalanítás. Ezzel nem is volt gond, válljuk a felelősséget.

Viszont tegnap este ismét betévedt hozzánk egy kiscica. Illetve ma reggel ott feküdt a nagy mellett ő is. Megetettem őt is, mert sajnálom. Viszont hosszútávon sok lesz.

A nagyra múlt héten 70 ezret költöttem (orvos és gyógyszerek és még hol a vége), nem biztos, hogy el tudok tartani még egy cicát.

Olvasgattam menhelyek facebook oldalát, de úgy látom mind dugig van. Főleg macskákkal.

Még délután körbekérdezek a szomszédok között, vagy felteszem facebookra.

De ha senkinek nem hiányzik vagy nem kell, mit csináljak? Kidobni nyilván nincs szívem. :( Tényleg egy gyönyörű, egészséges kislány. Ha a másikat nem múlt héten fogadom be, gondolkodás nélkül megtartanám.

Szerintetek van olyan hely aki fogadna cicát? Hol érdeklődjek?

aug. 16. 08:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: ha téged megsirat a 19-es válaszoló, akkor te már nem élsz.

A szó, amit keresel, a MEGRÍKAT.

Tanuljuk már meg használni az anyanyelvünket.

aug. 22. 14:40
 22/22 A kérdező kommentje:

Szerintem akinek szántam az írásom, értette a lényeget.

Köszönöm az okoskodást. :)

aug. 22. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!