Mit csináljak ennyi kiscicával?
Jesszus, minek kell szaporítani? Ivartalanítani kell, addig meg kaphattak volna fogamzásgátlót...
Most hirdesd, mindenhol ahol lehet, plusz menhelyeknél is... ne add be, csak szólj hogy ők is rakják fel a honlapjukra. Én fogadnék be cicát, de nem Pest megyében lakok...
Azért nem kell senkinek mert semmi gondjuk
Tedd be öket egy dobozba dobki valahol távol az ut szélére és hivj valami állatvédöket.
Ök elveszik teleszippogják a facebukukat h jaaj segény cicák stb.stb...és reggelre már lesz is gazdájuk.ennyi. kegyetlenség de jó hejűk lesz.
Pest megye? Mégha valami bivalybasznád lenne, akkor megérteném, de pest megye..
Kertél volna addig fogamzásgátló szurit a macskának, hogy mi lesz?
Elkezdenek a cicák egymás között szaporodni..
Sosem értem meg ,hogy ha valaki magához vesz egy macskát sakkor miért nem ivartalaníttatja.
Ennyi macskát képtelenség elajándékozni,aztán valóban úgy végzik ahogyan a második válaszoló írta,csak kidobják őket.
Befogadnám őket, de már így is állatkert van nálunk és nem Pest megyei vagyok. :(
De emberek! Most a kérdező nem arra kíváncsi, hogy milyen felelőtlenség volt ennyi cicát tartani ivartalanítás nélkül. Az pedig a fogamzásgátló oltásról igaz, hogy nem tesz jót. Igen, ivartalanítani kellett volna de mint írta 15 éves. Egy gyerek nem tudja ezt megtenni, max. a szüleit lehet hibáztatni. Illetve a kérdésbe az is benne van, hogy februárban lesznek ivartalanítva.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!