Nem fognak a macskám elmenni?
Egyet értek kettessel
Hamar alkalmazkodik és ha más nem a kajáért haza megy.
És nem felelőtlenség ki engedni a cicát, nem vagy emiatt rossz gazdi, nem értem hogy egyesnek mi a problémája.
Húgomék 9 napig voltak Olaszországban. Mind az 5 macska elment. Jártak őket etetni amúgy. 3 lett meg... elvadulva.
A macska ilyen. Félig vadállat. Hamar visszavadul a természetben.
Köszönöm szépen a kedves szavakat. Így nyugodtan megyek el. Az az igazság,hogy faluban élek itt az a szokás,hogy a cicàk kijárat sőt nagyon sokan kint is tartjàk őket teljesen. Az én cicám ki vannak ívartalanítva,herélve sőt még oltásokra is viszem őket. Nem gondolom,hogy felelőtlen gazdi lennék.
Köszönöm szépen akik megvédtek. 😊
Igen, falun sajnos még ez a szokás, de ettől nem lesz jó.
És nem felelőtlenség ki engedni a cicát, nem vagy emiatt rossz gazdi, nem értem hogy egyesnek mi a problémája.
Nem érted? Gondoltam. Csak a teljes igénye nélkül:elütheti autó, elkaphatja egy kutya, mérget ehet, valami gyökér poénból bántja, mert ilyen emberek is vannak...
Anyáék itthon lesznek. Lesz mozgás a házban. A 6 bol 2 macska már bemerészkedett. Sőt az egyikre rà se néznek mintha ott se lenne. A szomszédba nincs kutya a néni szereti őket
Szóval csak meglesznek valahogy
Igen ilyen is megtörténhet, szóval rögtön zárjuk is be a macskát örök életére a házba, még az eget is csak ablakon keresztül lássa.
Értem én hogy vannak veszélyek kint a világban de a macska a szabadság szerelmese, a saját ura. Nem lehet az otthona a börtöne.
(Amúgy bent a házban is érhetik a cicát veszélyek pl a túletetés, is iszonyat veszélyes főleg egy macskának és milyen népszerűek az olyan tartalmak ahol kövér, direkt felhízlalt macska az alany)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!