Nem fognak a macskám elmenni?
Figyelt kérdés
Megyünk növéremmel nyaralni 10 napig Görögbe. Neki van 2 kistestű kutyája benti kinti kutyák. Elhozta hozzánk a kutyákat anya fog majd rájuk vigyázni. Na szóval nekem van z macskám. Nem bántják őket,de azért a macskák tartanak tőlük be sem jöttek egésznap. A spjazból szoktak ki be járni az ablakon. Az ablak alatt van egy nagy fagyasztó oda tettem nekik tápot meg inni. Félek,hogy ez alatt a 10 nap alatt elmennek ez miattaug. 15. 22:57
11/19 anonim válasza:
10!
Az simán állatkínzás, ha nem engedi ki sosem.
És az is, ha túleteti.
12/19 anonim válasza:
Tudom, azért írtam.
De lehet nem jött át az ironikus hangnem az első részből és az elítélés az utolsóból.
13/19 anonim válasza:
Ostobák gyülekezete... a kutya is szereti a csokit, mégsem adsz neki, mert neked kell okosabbnak lenned. Amúgy van már macskahám, meg mondjuk meg lehet csinálni akkor a kerítést vagy kernelt, hogy ne menjen ki, hanem telken belül maradjon és akkor mindenki boldog, csak szartok az állatokra valójában,hogy mi jó neki. Remélem elszöknek tőletek, az összes.
14/19 anonim válasza:
13! Nincs macskám,ami elszökhetne. A húgomnak van csak. Nem együtt lakunk, felnőtt emberek vagyunk mindketten.
15/19 anonim válasza:
Falusi szokás az ivaros macskák kölykeit fejbevágni lapáttal vagy élve elásni őket. És a főiskolát végzett emberek is ezt csinalják, nem csak a 4 osztályt végzett analfabéták. Elkeserítő.
16/19 anonim válasza:
Én falun nőttem fel az iskola ahová jártam a környező falvak gyerekeivel volt tele.
Egyszer nem hallottam ilyet. Te hol hallottad ezt?
Azt pedig hogy főiskolás emberek csinálnák az olyanokat... hát az is elég meredek
Ami nekem elkeserítő hogy vannak ilyen általánosító válaszok és akkor abból az jön le hogy kB mindenki macskagyilkos
17/19 anonim válasza:
Onnan, hogy falun élek. És a főiskolát végzett apám is ezt csinálta. 🙃
18/19 anonim válasza:
Jó, nyilván nem a mélyszegénységből jöhetsz.
19/19 anonim válasza:
15, pesten is csinálnák, ha tudnák, hogy melyik végét kell megfogni a lapátnak. Nem tudják, igy ott a szemétbe dobják a élő, pár napos kölyköket... :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!